Connect with us

Sadržaj epizoda

ZAKOPANE TAJNE 73. epizoda: ŠOK! Balša otkriva Andriji da je ON njegov SIN!

U utorak, 11. jula

Published

on

Zakopane tajne 73. epizoda

Zakopane tajne 73. epizoda: Nova epizoda serije „Zakopane tajne“ na programu je u utorak, 11. jula od 21.00 na televiziji Pink. Gledaoci će nastaviti da prate intrigantnu priču bogate porodice Doder, a tajne koje su godinama bile potisnute, nastavljaju da se otkrivaju.

Vera priznaje Ljubici da se samo poljubila sa Tadijom i da se ništa više nije desilo, na šta joj Ljubica kaže da nešto više samo što se nije desilo. Da li će Vera uspeti da ubedi Ljubicu da se ništa neće dogoditi između Tadije i nje?

U trenutku kada Tadija i Jakov ulaze i vilu, naleću na Cacu i Simonu, koja im kaže da su došli u pravom trenutku, a da ona ide jer ne voli porodične tragedije. Nakon njenog odlaska, Jakov i Tadija zbunjeno pitaju Cacu o kakvoj tragediji govori Simona. Šta se dogodilo u vili Doderovih?

Nakon razgovora sa Simonom, uznemirenu Doru pokušava da smiri Balša, iako nema odgovore na pitanja koja mu Dora postavlja. Da li će Balša jednim obećanjem sve rešiti?

Balša govori Svilenom da treba da pritegnu jednog bestidnog gmizavca, a kada ga Svileni pita kog od mnogo njih kojima su okruženi, Balša mu govori da je u pitanju Damir. Da li će Balša otkriti istinu od Damirovoj umešanosti u napad na Andriju?

Renata govori Uglješi da će nastaviti da se ponaša normalno kako bi neometano nastavili sa planom ili će završiti na istom mestu kao i Balša. Da li će Uglješa shvatiti ozbiljno Renatine pretnje?

Balša odlazi kod Andrije u posetu i govori mu da postoji mogućnost da je on njegov sin, a ovu informaciju Andrija dočekuje veoma burno. Da li će Andrija dati Balši šansu da mu objasni sve?

Odgovori na ova pitanja čekaju vas u večerašnjoj epizodi serije „Zakopane tajne“ – od 21 čas na televiziji Pink!

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAMFACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Advertisement