Connect with us

FILM

TAJNI PROZOR Na kanalu FOX MOVIES

Igra mačke i miša, u petak, 14. jula, od 21.00

Published

on

Tajni prozor

Tajni prozor je horor/triler koji prati pisca koji prolazi kroz bolan razvod i kojeg uhodi psihički bolesnik tvrdeći da je pisac ukrao njegovu ideju (Fox Movies, petak, od 21.00). Kako bi naterao pisca da se izvini, stranac je spreman na sve, čak i ubistvo.

Iako bi trebao sedeti za računarom i pisati novu knjigu ili barem šetati sa psom oko jezera nedaleko od svoje kolibe, uspešan pisac Mort Rejni (Džoni Dep) uglavnom provodi vreme spavajući na svome omiljenom kauču i po 16 sati na dan. Uzrok je bolan razvod koji se zakomplikovao i postao neugodan. Razvod ga je potpuno lišio energije i kreativnosti ostavivši ga na milost mentalne blokade toliko snažne da nije u stanju sastaviti ni jednostavnu rečenicu.

Tada, kada stvari izgledaju ne mogu biti gore, psihotični neznanac po imenu Džon Šuter (Džon Turturo) pojavljuje se na njegovom pragu optužujući Rejni da mu je ukrao priču i zahteva zadovoljenje. Prisiljen na zagonetnu igru mačke i miša, Rejni otkriva da poseduje daleko više odlučnosti i volje nego što je ikada zamišljao.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM, FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Advertisement