Connect with us

TV

IGRA SUDBINE 6: Zašto su UHAPŠENI Aleksa i Luka? Da li je POGINULA ZVRK? Evo ŠTA NAS ČEKA

Pregršt pitanja a odgovori stižu na jesen

Published

on

Igra-sudbine-6-sezona

Sa skoro 800 epizoda i pet sezona, “Igra sudbine 6” otišla je na letnju pauzu. Ipak, uskoro će se ekipa ponovo okupiti na setu, a gledaoci od jeseni pred malim ekranima uz nove epizode.

Od početka emitovanja serija „Igra sudbine“ suočila se dva puta sa promenama, prvo produkcije, potom i scenarista. Prve dve sezone radila je Smart Media Production, a potom je proizvodnju preuzela Innovative Production. Do sada je najkraća sezona bila četvrta, sa 70 epizoda, kada je „Igra sudbine“ otišla na pauzu zbog Svetskog prvenstva u fudbalu.

Kasnije se ispostavilo da su glavna glumica, Milica Milša i njen suprug, Žarko Jokanović, inače scenarista od prve epizode, napustili seriju. Posle mesec dana „Igra sudbine“ je vraćena na male ekrane, a to je značilo početak nove sezone, čiji scenario potpisuje tim scenarista, predvođen autorima serije Nikolom Burovcem i Danijelom Đurićem. Upravo završeni peti ciklus broji 198 epizoda i to je ujedno najduža sezona posle prve koja je imala 311 epizoda. Sa šestom sezonom u planu, „Igra sudbine“ se probila u vrh liste naših serija sa najvećim brojem sezona, iza sitkoma „Aviondžije“ i krimi-drame „Ubice mog oca“.

Poslednja emitovana epizoda „Igre sudbine“, 795. po redu, donela je i veliki obrt na samom kraju. Una Hristić (Dragana Mićalović), koja je zbog bolesti izgubila pamćenje, napokon se prisetila svega. Uz pomoć tete Lile (Zlata Numanagić), našla je svoju staru haljinu i setila se celog života, veridbe i venčanja sa Lukom (Stevan Piale). Sa druge strane, Vukašin (Slobodan Ćustić) je doživeo srčani udar i potom nestao iz bolnice. Na kraju večeri, Ivan (Vladan Savić) i Olga (Kristina Savić) dolaze u vilu Kanačkih kako bi svima saopštili da su se verili, ali stigao je i inspektor Cole (Ivan Tomić) sa policajcima zbog Alekse (Luka Raco) i Luke. Dok je Sofija (Matea Milosavljević) sa Maksimom (Saša Joksimović) pratila kako se šire vesti o Senkinoj (Sofija Rajović) prošlosti, saznala je za nesreću autobusa na liniji Beograd-Ljubljana. Pitanja se nižu…

Zašto su Luka i Aleksa uhapšeni? Šta će biti sa Vukašinom? Da li je moguće da će umreti kao i Ada Kanački? Da li je Una Zvrk zaista poginula u saobraćajnoj nesreći na putu za Sloveniju? I za kraj, ono što verovatno sve najviše zanima – hoće li Luka i Una Hristić konačno biti zajedno? Na razrešenje ovih dilema ljubitelji zgoda i nezgoda porodica Kanački i Ožegović moraće da se strpe nekoliko meseci dok ne stignu novi zapleti, ljubavi i intrige.

U sezoni za nama „Igru sudbine“ su obogatila dva značajna glumačka imena – Ljubomir Bandović i Vojislav Voja Brajović. Pre nekoliko meseci, na proslavi 700. epizode, producent i autor Nikola Burovac je u izjavi za „Novosti“ obećao da će u toku godine sigurno imati još nekog specijalnog gosta. Ovo je nedavno, gostujući u jednoj emisiji, potvrdila i jedna od glavnih glumica, Olja Lević, koja igra Milu:

– Biće mnogo novih obrta, koje će začiniti novi glumci. Očekujem da će biti novih, zanimljivih likova. Za neke sam čak načula, ali ne smem ništa javno da iznosim. Biće jakih i zanimljivih glumačkih imena, kao što je bilo prethodne sezone kada smo imali dobra osveženja.

Uprkos turbulencijama koje su imali u prošloj sezoni, Olja je rekla da će Aleksa i Mila ostati zajedno, jer je njihova ljubav velika.

– Šteta je da se takav par razdvoji. Aleksa i Mila treba da služe današnjoj omladini kao primer čistog i iskrenog odnosa, punog poverenja i poštovanja. Nekada to bude poljuljano, ali uprkos raznim neprilikama u kojima se likovi nalaze, kao i ljudi u životu, trebalo bi da poštuju jedni druge i da imaju poverenje – zaključila je glumica.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printscreen

Izvor TV novosti

Advertisement