Connect with us

FILM

ČISTA SREĆA Na kanalu FOX LIFE

Iznenadne promene u njenoj sudbini, u nedelju, 16. jula, od 20.00

Published

on

Čista sreća

ČISTA SREĆA je romantična komedija u kojoj Ešli mnogi smatraju najsrećnijom ženom na svetu (Fox Life, nedelja, od 20.00). Nakon slučajnog susreta sa beskućnikom, ona shvata da je zamenila svoju sreću s njegovom.

Ešli Olbrajt (Lindzi Lohan) je najsrećnija žena na svetu. Ona je osoba koja lako dolazi do svega što je dobro u životu. Linija koju ona izabere sigurno će dobiti premiju. U Njujorku, gradu sa najvećom gužvom na svetu, Ešli nikada ne mora da čeka taksi. Pored toga, ima fantastičan posao kao šef računovodstva u prestižnoj firmi za odnose s javnošću. Sve ide dobro za Ešli. A sada ima sjajnu priliku da unapredi svoju karijeru: treba da dizajnira maskenbal u centru Menhetna za rekordnog magnata Dejmona Filipsa (Faison Love) i njegovu kompaniju.

Džejk (Kris Pajn), sa druge strane, je magnet za nesreću. Njegovo nebo je uvek oblačno i kišovito, a šavovi njegovih pantalona su zauvek na ivici kidanja. Njegov posao je pranje toaleta u kuglani. Ali čak ni konstantno „bombardovanje“ katastrofa ne može da skine sjaj iz Džejkovih snova. Nada se da će mu se možda posrećiti nakon što otkrije rok grupu McFli. Ako je Džejk uspeo da se otrese svoje loše sreće samo na jednu noć, mogao bi da se ušunja na maskenbal i isporuči McFli CD muzičkom titanu Dejmonu Filipsu.

U noći kada se snovi mogu ostvariti ili razbiti, sudbina spaja Ešli i Džejka na podijumu za igru. Odmah očarani jedno drugim, dele naelektrisani poljubac – i sa tim jednim poljupcem njihova sreća menja mesto. Odjednom, Ešlina haljina se pocepa, potpetica joj pukne, i izgleda da je sreća konačno napušta. Džejk, žureći da stigne do Filipsa pre nego što on ode, neočekivano spasava život rekorderskog magnata i svu njegovu imovinu, i jednostavnim preokretom sudbine, pruža mu se šansa da ostvari sve svoje snove. Dok očajnički pokušava da povrati svoju sreću, za koju je naivno mislila da je zagarantovana, Ešli počinje da uviđa da se ne radi toliko o sreći, već o tome da zna šta da radi sa njom, i da njena najbolja šansa za iskupljenje leži u rukama momak koji drži ključ.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM, FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Advertisement