Connect with us

FILM

NA MIDLTONU Na kanalu FOX LIFE

Prava ljubav, u subotu, 22. jula, od 20.00

Published

on

Na Midltonu

Na Midltonu je romantična komedija gde se dva roditelja zaljubljuju u jednom danu tokom obilaska fakulteta sa svojom decom (Fox Life, subota, od 20.00).

Vera Farmiga i Endi Garsija glume dvoje roditelja koji se zaljube tokom jednog dana dok obeležavaju turneju svoje dece na koledžu.

Edit je tvrdoglava, slobodoumna i uspešna poslovna žena koja vodi svoju 18-godišnju ćerku Odri u obilazak potencijalnih koledža. Džordž je iskusni kardiovaskularni hirurg koji vodi svog 18-godišnjeg sina Konrada na sličnu turneju. Njihovi putevi se ukrštaju na koledžu Midlton, koji se nalazi u živopisnoj prirodi Konektikata. Iako pretpostavljamo da će ovo biti početak njihove dečije priče, ubrzo postaje jasno da su Džordž i Edit u srcu ovog filma.

MIDDLETON je priča o dvoje ljudi koji, kroz čudesnu i neočekivanu vezu, uspevaju da sagledaju potencijal koji pruža prava ljubav. Kako će Edit i Džordž na kraju shvatiti, na načine koji su i urnebesni i dirljivi, njihova avantura će biti “najbolji pola dana” u njihovim životima.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM, FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Advertisement