Connect with us

Domaće serije

OTKRIVAMO Mira Banjac PRVI PUT u seriji ZAKOPANE TAJNE! Evo i KADA! Već na početku sledi POTPUNI HAOS!

Olga će lali otkrini tajnu koja je najviše muči

Published

on

Zakopane tajne Mira Banjac

Zakopane tajne spremaju pravi spektakl! Večeras, u finalnoj epizodi prve sezone serije Zakopane tajne pojavljuje se Mira Banjac, legenda jugoslovenskog i srpskog glumišta, najveća živa glumica na ovim prostorima. Gledaćemo je u ulozi Olge Aslanove – vlasnice antikvarnice, koja će svojim tajnama promeniti mnoge živote.

Prvi put u svojoj karijeri Mira Banjac igra ženu po imenu Olga – onako kako se zvala njena majka, koja nije doživela da je vidi kao glumicu. Zato je ova uloga i omaž njenoj majci, velikom borcu i izuzetno dobroj i plemenitoj ženi.

– Sreća je raditi sa Mirom Banjac. Čast i zadovoljstvo za sve nas iz ekipe Zakopanih tajni. Njena energija, polet, profesionalnost i jednostavnost za nas su pravo bogatstvo, a svakom glumcu i svakom članu ekipe jedinstvena životna i profesionalna škola. Jednom rečju privilegija. I naravno – neizmerna radost – poručio je scenarista serije Žarko Jokanović, dok je njegova supruga Milica Milša otkrila da će Mirina Olga njenoj Lali Doder otkriti tajnu koja je dugo muči.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Milica Milša (@milicamilsaisakovic)

 

– Dobro nam došla naša draga Miro. Ljubimo te i volimo sa željom da se još mnogo, mnogo vremena družimo i na setu i u životu. Hvala vam što postojite i što ste deo ove naše velike, složene i uspešne porodice – poručio je Jokanović.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printscreen

Advertisement