Connect with us

Sadržaj epizoda

Zakopane tajne 76. epizoda: BALŠA saznaje ŠOKANTNE informacije o NIKOLINI!

U petak, 14. jula, od 21.00 na TV Pink

Published

on

Zakopane-tajne-76-epizoda

Zakopane tajne 76. epizoda: Ubavka kaže Ranki da ne oseća ništa prema Verinom detetu i pita je šta to znači, a Ranka joj govori da to znači da dete nije njena krv. Ubavka se slaže sa njenim rečima i govori joj da će je raskrinkati po svaku cenu. Šta je Ubavkin sledeći potez?

Zdravko govori Andriji da je doneo tešku odluku, na šta mu Andrija kaže da kakva god da je odluka, njegova je. Šta je odlučio Andrija i da li to ima veze sa Balšom?

Guja kaže Dori da je tu ako joj treba oslonac, i da ne insistira ni na čemu, već samo želi da zna da će joj biti podrška i da nikad ne pomisli da je sama, jer on vrlo dobro zna kako je biti napušten od prvog dana života. Da li će Dora nasesti na Gujinu igru?

Uglješa traži od Pastira da utera Renati strah u kosti kako zna i ume i da učini da se plaši svakog dana, jer će se, ako to ne uradi, lično pozabaviti njim. Da li će Pastir pristati na Uglješin zadatak?

Svileni dolazi kod Balše i govori mu da Teofil ima neke nove informacije o Nikolini. Šta je Teofil saznao?

Vanja razgovara sa Anom, i govori joj da mu se oduvek sviđala, ali da je bila devojka njegovog sestrića. Ona mu zavodljivo govori da sada nije Tadijina devojka i da to više nije prepreka. Da li je ovo Vanjina igra kako bi raskrinkao Anine prave namere?

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printscreen

Advertisement