Connect with us

Domaće serije

U klinču 3. sezona: Stiže NOVIH 30 EPIZODA! Evo i KADA

I u trećoj sezoni uživaćemo uz bravure Nikole Koja, Branke Katić, Cece Bojković, ali i uz omiljenog ujaka Sergeja Trifunovića

Published

on

U-klincu-3-sezona

U klinču 3. sezona: U maju je završeno emitovanje druge sezone serije „U klinču“, a snimanje trećeg dela privodi se kraju. Prenosimo vam deo atmosfere iza kamera.

Napolju pravi letnji dan, a u Studentskom gradu, dok jedni užurbano idu ka svojim sobama, drugi ponavljaju tekst. Ekipa serije „U Klinču“ uveliko snima treću sezonu. Najavili su 90 snimajućih dana, počeli su krajem maja, a do poslednje klape ostalo je nešto više od 20 dana. Neki su ugrabili pauzu i otišli na more, ali Teodora, Marina, Filip i Mihajlo snimaju. (Aljoša, Tea, Iskra i Pop).

„S vremena na vreme, u pauzama između scena razmislim sada se neko kupa u moru, ja ovde sedim u prašini i snimam seriju. Čini mi se da je Đorđe..? Zato i pričam, upravo je Mišina na moru“, rekao je Mihajlo Veruović.

„Gorimo iskreno, baš nam je naporno, ali eto odemo do kostima pa se rashladimo“, rekla je Marina Pavlović

I nije im teško, jer znaju da željno iščekujemo rasplet ljubavnog trougla iz druge sezone.

„Ona nije svesno napravila vrtlog ljubavni, uvek se dešavaju najgore stvari kad ih činimo nesvesno i kad ih činimo iz srca.Na kraju druge sezone se ispostavilo da ona ipak mora da ostane u Beogradu, i sada se susreće sa novim životnim izazovima i sa preprekama, i iako smo je upoznali u prvoj sezoni kao nekoga kome su put utabali roditelji, sada se ipak ispostavlja da su roditelji utabali pogrešan put i da ona mora ipak sama sve da radi“, rekla je glumica Teodora Dragičević.

Životni brodolom imali su svi, ali ako su nas na nešto Filip, Vanja, Simke, Aljoša, Tea i Iskra navikli to je smeh. Ništa drugačije nije ni na setu. A anegota… dovoljno da svaki glumac napiše po jednu knjigu.

„Staklena vrata i ja nisam ja pošto sam onako rasejana poprilično onako malo smotana ja sam krenula da izlazim onako kao kraljica izlazim, glavu gore i lupila po sred vrata i idalje stoji moj otisak“, rekla je Marina.

I u trećoj sezoni uživaćemo uz bravure Nikole Koja, Branke Katić, Cece Bojković, ali i uz omiljenog ujaka Sergeja Trifunovića.

Imamo energiju zajedno kada snimamo, a to je zato što je on motor svih tih scena, zna stvarno i da pokrene, sugriše, jednostavno s njim gluma izgleda kao igra“, rekao je Vojaž.

Neko će otići u Holivud, neko pronaći pravi put, a Aljoša će napokon dokazati da je njegovo mesto u muzici. Glumci kažu da je treća sezona najbolja do sada. Šapnuli su nam i po neku tajnu, ali mi ćemo ih, barem za sada, sačuvati, do jeseni ili zime, kada još jednom ulazimo u živote naših junaka.

BONUS VIDEO NOVE DOMAĆE SERIJE koje gledamo od septembra!

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo RTS

Advertisement