Connect with us

Serije

ČUVARI REDA Krimi serija na kanalu EPIC DRAMA

Dome slati dome, u četvrtak, 27. jula, od 00.05

Published

on

Čuvari reda

Čuvari reda je krimi serija koja se dešava 1864. godine gde se Kevin Korkoran vraća iz građanskog rata (Epic Drama, četvrtak, od 00.05). Kao detektiv njujorške policije, suočava se sa gradom punim korupcije, klasnih sukoba, rasnih tenzija i nasilja. Neće prezati ni pred čim da zločince privede pravdi.

U današnjoj epizodi videćete Njujork 1865. Zakon više niko ne poštuje. Čak ni svoje. Njujork je na ivici Linkolnovog ubistva. U opasnom susedstvu irskih imigranata, kriminal i dalje cveta, čak i sa moćnim generalom Brendanom Donovanom na čelu lokalnih policijskih snaga. “Potreban nam je red”, grmi Donovan, ali usijana glava, detektiv Korkoran, odbija da slepo sledi Makijavelija iz ovog grada i nastavlja da deli pravdu na svoj način – sa ili bez pravila.

U drugoj sezoni, Korkoran se bori da zadrži zaraćenu metropolu dok se bori sa ličnim demonima, uključujući neverstvo svoje žene i najboljeg prijatelja. On i oni oko njega nastavljaju da muče i podržavaju jedni druge, bore se i pate, ubijaju i opraštaju, pretvarajući Njujork u uzbudljivi lonac za topljenje kakav danas poznajemo.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM, FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Advertisement