Connect with us

FILM

SEKS I GRAD 2 komedija na kanalu FOX LIFE

Suncem okupana avantura, u petak, 28. jula, od 21.00

Published

on

Seks i grad 2

Seks i grad 2 je komedija u kojoj dok se bore sa pritiscima života, ljubavi i posla na Menhetnu, Keri, Miranda i Šarlot pridružiće se Samanti na putovanju u Abu Dabi (Ujedinjeni Arapski Emirati), gde Samantin bivši snima novi film (Fox Life, petak, od 21.00).

Keri, Šarlot i Miranda su sada u braku, ali neće odbiti malo zabave na suncu. Kada ih Samanta odvede na put u Abu Dabi, prisećaće se kako su živeli pre nego što su odlučili da se skrase.

Zabava, prijateljstvo i moda: sve to i više u SEKSU I GRADU 2 gde Keri (Sara Džesika Parker), Samanta (Kim Ketrol), Šarlot (Kristin Dejvis) i Miranda (Sintija Nikson) još jedan zalogaj od Velike jabuke, i ne samo ona, nastavljaju sa svojim dinamičnim životima i ljubavima.

Šta se dešava nakon što kažeš da uzimam? Život je sve o čemu su devojke sanjale, ali to ne bi bio Seks i grad da nije bilo iznenađenja. Ovoga puta, to je glamurozna, suncem okupana avantura koja ih vodi iz Njujorka do jednog od najluksuznijih, egzotičnijih i najživopisnijih mesta na Zemlji, gde nešto misteriozno vreba iza svakog ugla. Ovo bekstvo došlo je u pravo vreme za četiri drugarice koje se bore protiv tradicionalnih uloga majki i supruga u kojima su se našle. Na kraju krajeva, ponekad jednostavno moraš da se izvučeš sa devojkama.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM, FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Advertisement