Connect with us

FILM

ALVIN I VEVERICE 2 na kanalu TV 1000

Prilagođavanje školskom životu, u subotu 29. jula, od 12.40

Published

on

Alvin i Veverice 2

Alvin i veverice 2 je avantura svetski poznatih veverica koje se vraćaju i pokušavaju da se uspešno izbore sa pritiscima škole, slave i sa rivalskom pevačkom grupom (TV 1000, subota, od 12.40).

Bilo je mnogo sjajnih nastavaka. Postojao je čak i „prekuel“. Ali sada se pripremite za prvi svetski nastavak o vevericama u kojem Alvin, Sajmon i Teodor konačno nalaze sebi ravne, a možda i više, u ženskom triju „The Chippetes“. Alvin možda previše uživa u ulozi frontmena benda, a Dejv Sevil završava u bolnici zbog ispada tokom dobrotvornog koncerta. Na veliko razočaranje Alvina i njegove braće, Dejv im naređuje da privremeno napuste svoje slavne živote i upišu se u školu. Mala veverica postaje velika faca u školi kada se sprijatelji sa popularnim sportistima i postane deo fudbalskog tima. Ali Alvinova popularnost u školi ne odgovara Simonu i Teodoru, posebno kada Alvin podbaci u pevačkom takmičenju sa devojkama iz grupe „The Chipettes“.

U međuvremenu, Simonovo prilagođavanje školskom životu je problematično uprkos njegovoj inteligenciji. Kada je postavljen na fiktivnu dužnost dežurnog, Sajmon prihvata izazov, ali ubrzo nailazi na probleme sa sportistima koji ga sramote pred Alvinom i izazivaju razdor među braćom. A Teodor, kome Dejv jako nedostaje, očajnički pokušava da se poveže sa Tobijem, koji brine o dečacima u Dejvovom odsustvu.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM, FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Advertisement