Connect with us

FILM

MEDVED JOGI na kanalu FOX LIFE

Pametniji od prosečnog medveda, u subotu, 19. avgusta, od 12.05

Published

on

Medved Jogi

MEDVED JOGI je animirana komedija u kojoj filmadžija koji snima dokumentarac putuje u park Dželistoun i ubrzo nailazi na medveda Jogija, njegovog prijatelja Bu-Bua i rendžera Smita (Fox Life, subota, od 12.05).

Avanture Jogi Beara, omiljenog lopova sendviča za piknik, prikazane su na ekranu u priči koja kombinuje živu akciju sa kompjuterskom animacijom. Jogi je uvek bio korak ispred dosadnih turista zahvaljujući brzoj pameti i brzim nogama, izbegavajući usput svog večitog rivala, Rendžera Smita. Ali sada se on i Bu Bu suočavaju sa problemom većim nego što je Jogi mogao da zamisli… Dželiston Park je prodan! Kako bi pokrio manjak u gradskoj kasi i prikupio novac za svoju predizbornu kampanju, gradonačelnik Braun namerava da proda park drvnoj industriji. Porodice više neće moći da uživaju u prelepoj prirodi koju Dželiston nudi, a što je najgore, Jogi, Bu Bu i svi njihovi prijatelji bili bi izbačeni iz jedine kuće koju poznaju.

Suočen sa svojim najvećim izazovom do sada, Jogi mora da dokaže da je zaista „pametniji od prosečnog medveda“, a on i Bu će udružiti snage sa rendžerom Smitom kako bi pronašli način da spreče zatvaranje parka.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM, FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Advertisement