Connect with us

FILM

TRAŽEN na kanalu FOX MOVIES

Da li će od mlitavca biti nešto? U sredu, 23. avgusta, od 23.10

Published

on

Tražen

TRAŽEN je krimi triler u kome mladi čovek saznaje da je njegov davno izgubljeni otac bio atentator. Nakon očevog ubistva, čovek je regrutovan u očevu organizaciju i obučen da postane ubica (Fox Movies, sreda, od 23.10).

25-godišnji Ves (Džejms Mekavoj) bio je najnezadovoljniji lenjivac na planeti. Šef ga je uporno ponižavao i mučio, devojka ga je rutinski ignorisala, a njegov monoton život se vukao u nedogled. Svi su bili sigurni da od ovog mlitavca nikada ništa neće biti. Ves nije imao ništa bolje da radi nego da gubi dane u svojoj ustaljenoj rutini. Sve dok ne upozna misterioznu ženu po imenu Foks (Anđelina Džoli).

Nakon ubistva njegovog oca, smrtonosni i seksi Foks upoznaje Vesa sa Bratstvom, tajnim društvom koje počinje da obučava Vesa da oslobodi svoju skrivenu snagu i osveti ubistvo svog oca. I dok ga Foks uči kako da razvije munjevito brze reflekse i fenomenalnu agilnost, Ves otkriva da bratstvo živi po drevnom, neprekinutom kodu: oni izvršavaju naređenja za ubistva koja im sama sudbina dodeli. Sa opasno briljantnim učiteljima – uključujući zagonetnog vođu Slouna (Morgan Friman) – Ves počinje da uživa u moći koju je oduvek želeo. Ali on polako shvata da njegove smrtonosne kolege nisu onakve kakvima su se na prvi pogled činile. I dok se koleba između novootkrivenog herojstva i osvete, Ves će shvatiti nešto što ga nisu naučili: on sam kontroliše svoju sudbinu.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM, FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Advertisement