Connect with us

Serije

JEDAN OD NAS LAŽE na kanalu FOX LIFE

U četvrtak, 24. avgusta, od 00.45

Published

on

Jedan od nas laže

JEDAN OD NAS LAŽE je priča zasnovana na bestseleru istog imena i prati pet srednjoškolaca koji dolaze na dopunsku nastavu. Ubrzo je jedan od učenika pronađen mrtav (Fox Life, četvrtak, od 00.45).

Reč je o ekranizaciji istoimenog romana Karen M. Makmanus, popularnog i među ovdašnjim ljubiteljima knjiga, koju je producirala (režirala prvu epizodu) glumica DŽenifer Morison („Doktor Haus“ i „Jednom davno“).

Prva sezona, čijih osam epizoda, od 24. avgusta, premijerno gledamo u 00.45, temelji se na radnji misterioznog romana. U fokusu je pet učenika srednje škole Bejvju, koji jednog ponedeljka odlaze na kaznenu nastavu: štreberka Bronvin, koja se sprema da pohađa Jejl i nikada ne krši pravila, lepotica Adi, slika i prilika savršene princeze, kriminalac Nejt, koji već ima opomenu pred isključenje iz škole zbog dilovanja droge, sportista Kuper, sa besprekornim rezultatima u bejzbolu i Sajmon, izgnanik iz društva, koji je napravio ozloglašenu aplikaciju na kojoj objavljuje tračeve o svim učenicima.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM, FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Advertisement