Connect with us

Domaće serije

ŠOK! Ammar Mešić NAPUSTIO seriju IGRA SUDBINE! A evo i ZAŠTO! Ovo je PRAVI RAZLOG!

Za Stevana Pialea ima posebnu molbu! Evo o čemu je reč

Published

on

Igra sudbine kroji neobične puteve za svoje junake. U životu, ali i u najdugovečnijoj domaćoj TV seriji koja upravo pod ovim imenom traje gotovo četiri godine. Nova sezona startovala je od 28. avgusta i donela nam nove zaplete. Ipak, jednom od njih niko se nije nadao. Glumac Ammar Mešić koji je u roli Strahinje od početka serije, na svom instagram nalogu zvanično je objavio da napušta Igru sudbine.

Kako se navodi u obaveštenju, Ammara ćemo u novoj sezoni gledati u još nekih dvadesetak epizoda, nakon čega će uslediti njegov definitivni oproštaj od kolega i publike. Ammar se zahvaljuje celokupnoj ekipi popularne sapunice koja mu je promenila život i karijeru, i donela status jedne od najpopularnijih zvezda na domaćem TV nebu.

Glumac se u obaveštenju posebno zahvalio svojim kolegama Stevanu Pialeu, Olji Lević, Matei Milosavljević, Kristini Jovanović Kiki i Pavlu Jeriniću, dodajući u šali molbu za Pialea – Stevo, molim te, ne plači. Kako Ammar objašnjava na ovakav potez odlučio se, pre svega, zbog želje da se isproba u novim ulogama i da karijeriju nastavi u nekom drugom pravcu, spreman za nove uspehe i izazove.

Nada-i-Strahinja-Igra-sudbine

Ammar Mešić je sa likom Strahinje obeležio seriju Igra sudbine, a uz mnogobrojne Strahinjine uspone i padove, kao i nesrećnu ljubavnu priču Strahinje i Nade tokom skoro četiri godine živela je i milionska publika serije.

Ammaru u nastavku karijere želimo mnogo uspeha i još uloga i projekata kao što je bila Igra sudbine. U nastavku možete pročitati celo obaveštenje koje je Ammar podelio sa svojim pratiocima na Instagramu.

Ammar Obaveštenje

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo Prva

Izvor Film i TV

 

 

Advertisement