Connect with us

Domaće serije

KALKANSKI KRUGOVI 3: Otkrivamo SVE o POSLEDNJOJ SEZONI! Evo ŠTA će se dogoditi na KRAJU SERIJE!

Sledi veliki ŠOK!

Published

on

Kalkanski krugovi 3

Kalkanski krugovi 3 trenutno se snimaju u srcu Šumadije, a kako je scenarista serije Đorđe Milosavljević otkrio, naredni ciklus od 10 epizoda biće i veliko finale ove mistične drame o Dolu, Baba Gubi i zabranjenoj prošlosti porodice Matić.

Od početka emitovanja „Kalkanski krugovi“ su privukli pažnju publike neobičnom pričom sa elementima mistike, misterije i horora u zabačenom i izolovanom selu Dol. Gledaoci su prigrlili specifičnu mešavinu folklorne fantastike, savremenih tema i miljea seoske sredine.

– Želeo sam da ukažem na neistražene džepove naše istorije, mitologije, savremenog.

Mene zanima da priče kojima se bavim pripadaju našoj kulturi i obraćaju se našoj publici – pojašnjava Milosavljević.

Drugom sezonom, pojašnjava, priča se nastavila, proširila i obogatila sa mnogo detalja, a treća sezona je njen zaključak.

– Ova priča ima jasnu tačku u kojoj se definitivno razrešava odnos Mione i njenog oca Dejana, kao i Mione i cele te zajednice koja živi u Dolu, i ona će biti zaokružena sa tridesetom epizodom – poručuje scenarista.

U drugom ciklusu videli smo mnoge nove likove, poput profesora Teofila Petrovića (Nebojša Dugalić) koji je rasplamsavao misterije Zabrana preko svog Jutjub kanala, majke Sonje (Marija Vicković) i ćerke Une (Anja Pavićević) koje su se doselile u jednu od kuća i izazvale podozrenje meštana zbog neobičnog hobija – streljaštva, te mladog popa (Dragan Dragi Petrović) i popadije Branke (Milica Burazer). Ipak, najviše pažnje izazvala je Magdalena (Paulina Manov), bivša Veliborova ljubav, koja je čak iz Australije došla kako bi upoznala sina Petra Matića (Lazar Nikolić). Posle veoma emotivnih scena, Magdalena je postala nova Baba Guba, čuvarka mitskog Zabrana u kome je njen sin izdahnuo na očevim rukama.

Nove epizode druge sezone trenutno možete da pratite na RTS 1, dok se treća i poslednja sezona očekuje na proleće na kanalu Superstar.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo Firefly

Izvor Film i TV/ TV Novosti

 

Advertisement