Connect with us

FILM

ELEKTRA na kanalu FOX MOVIES

Vešti plaćeni ubica, u sredu, 30. avgusta, od 15.40

Published

on

Elektra

ELEKTRA je avantura u kojoj je nakon što je umrla pomažući Daredevilu, odvažnu Elektru Načios (DŽ. Garner) podiže iz mrtvih slepi Stik (T. Stamp), stari učitelj borilačkih veština (Fox Movies, sreda, od 15.40).

Tokom narednih nekoliko godina, Stick je pretvorio Elektru u izuzetno veštog plaćenog ubicu čijeg se imena plaše kriminalci širom sveta. Ali devojčicu i dalje progone sećanja na detinjstvo i traumatični trenuci otkrića mrtvog tela njene ubijene majke. Dok čeka na dodeljivanje novog zadatka i ime sledeće žrtve, Elektra upoznaje šarmantnog udovca Marka Milera (G. Višnjić) i njegovu slatku 13-godišnju ćerku Ebi (K. Praut) u blizini svoje kuće na jezeru. Kada sazna da su ove dve njene nove mete, Elektra shvata da ovaj put ne može da izvrši zadatak. Istovremeno saznaje da Milera i Ebi traže i članovi tajne zločinačke organizacije Ruka, okrutne ubice predvođene nemilosrdnim Kirigijem (V. Jun Li), sinom autoritarnog i opasnog zločinca Rošija (C-H. Tagava).

Kirgi, Roši i njihovi ljudi obdareni natprirodnim moćima, tamnoputi moćnik Stoun (B. Sapp), devojčica Tifus (N. Malthe) koja svojim dahom siše životne sokove i mladi Tattoo (C. Ackerman) čija je slikovite tetovaže mogu da ožive i postanu smrtonosne životinje i stvorenja, Elektri su stari poznanici i neprijatelji. Međutim, ni sa udovcem Milarom i Ebi nije sve onako kako izgleda…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM, FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Advertisement