Connect with us

Serije

MESTO ZLOČINA: LAS VEGAS na kanalu FOX CRIME

U ponedeljak, 04. septembra, od 20.10

Published

on

Mesto zločina: Las Vegas

MESTO ZLOČINA: LAS VEGAS je novo pokretanje originalnog serijala koji prati ekipu forenzičara, dok se suočavaju sa pretnjom koja bi mogla da ugasi njihovu laboratoriju u Las Vegasu (Fox Crime, ponedeljak, od 20.10).

U gradu lažnih nada ništa nije onako kako izgleda, možete računati na nekoliko stvari, ali uvek na jednu stvar – CSI tim. CSI: Las Vegas je prvo i originalno izdanje kriminalističke drame o rešavanju zločina forenzičkim procedurama. Serija prati slučajeve grupe forenzičara, koji uz pomoć najnovije tehnologije nalaze ključne dokaze na neočekivanim, ponekad potpuno bizarnim mestima. Grad Las Vegas ima reputaciju mesta gde možete postići trenutni uspeh. Šansu za to imaju svi oni koji su spremni da rizikuju. Zato ovaj grad privlači mnoge naivne i lakoverne ljude, a takvi su najčešće žrtve zločinaca koji su uvereni da nikada neće biti uhvaćeni.

Tim čine: Gil Grisom (Villiam Peterson) je veteran sa 17 godina iskustva. On vodi istražni posao u noćnoj smeni za Biro za krivične istrage u Las Vegasu. Ketrin Vilu (Marg Helgenberger) je oštrouman forenzički ekspert. Ona pokušava da uravnoteži svoju ljubav prema poslu sa obavezama samohrane majke. Vorik Braun (Geri Durdan) je analitičar posvećen svom poslu, ali i kockanju. On se bori da prevaziđe ovaj problem. Nik Stouks (Džordž Ids) ima šarm i znanje, i želju da se popne na vrh liste za uspešno rešavanje slučajeva. Sara Sidl (Džordžija Foks) je Grisomova bivša partnerka, koja povremeno radi brzo i krši pravila da bi posao obavila kako treba. Svi oni često dolaze u sukob sa kapetanom Džimom Brasom (Pol Gijfojl), njihovim bivšim šefom koji sada radi u Odeljenju za ubistva.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM, FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Fox

Advertisement