Connect with us

Serije

MORNARIČKI ISTRAŽITELJI na kanalu FOX CRIME

U utorak, 05. septembra, od 11.35

Published

on

Mornarički istražitelji

MORNARIČKI ISTRAŽITELJI je serijal koji prikazuje slučajeve iz Vašingtona, koje predvodi specijalni agent Liroj Džetro Gibs (Fox Crime, utorak, od 11.35).

Ova serija hvaljena od strane kritike i publike prepuna je akcije i intrigantnih slučajeva vrhunskog tima specijalnih agenata koji rade van vladinog komandnog lanca. Njihovi slučajevi su neobični i uzbudljivi, ali pravi šarm ove hit serije leži u živopisnoj i simpatičnoj grupi detektiva i naučnika, briljantnih istražitelja i živopisnih, ekscentričnih ličnosti. Navi CIS je više od obične akcione serije. Reč je o seriji koja se sa dosta humora bavi ponekad složenom i uvek zabavnom dinamikom članova tima koji su primorani da rade zajedno u stresnim situacijama.

Agent NCIS-a Leroj Džetro Gibs, bivši narednik u marincima koji je bez premca kao istražitelj, predvodi svoj tim šarolikih likova. Gibs je čovek od nekoliko reči kome je potreban samo jedan pogled da sve objasni. U timu je specijalni agent Entoni DiNoco, bivši detektiv za ubistva čiji instinkti na terenu nemaju premca. Njegova brza pamet i duhovitost čine ga omiljenim članom tima. Specijalni agent Timothi McGee je diplomirao na MIT-u, a njegova genijalnost sa kompjuterima više nego nadoknađuje njegovu nesigurnost na terenu. Timu pomaže mlada i energična forenzičarka Ebi Sjuto, talentovana naučnica oštrog uma, gotskog stila i eklektičnog ukusa. Mrtvozornik dr Donald „Daki“ Malard sve zna jer je sve video, i ne plaši se da pokaže svima, uz asistenciju svog štićenika Džimija Palmera. Sve nadgleda direktor NCIS-a Leon Vens, inteligentan, visoko obučen agent na koga se uvek može računati da će uzdrmati status kvo. Ovi specijalni agenti istražuju sve zločine vezane za mornaricu i marince, od ubistava i špijunaže do terorizma i ukradenih podmornica.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM, FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Advertisement