Connect with us

Serije

OTKRIĆE VEŠTICA na kanalu FOX LIFE

Veštice nikad ne veruju vampirima, u utorak, 05. septembra, od 00.45

Published

on

Otkriće veštica

OTKRIĆE VEŠTICA je romantična fantazija o Dijani Bišop, istoričarki i veštici, koja dolazi u posed začaranog rukopisa Ešmol 782 i mora da reši njegove misterije. Zagonetni Metju Klermont joj nudi pomoć, ali on je vampir, a veštice nikada ne veruju vampirima… (Fox Life, utorak, od 00.45).

Zasnovana na bestseleru Debore Harknes, „Otkriće veštica“ je savremena ljubavna priča smeštena u okvire akademskog života Oksforda, ali u svetu u kome šačica veštica, vampira i demona neupadljivo živi među ljudima. Tereza ​​Palmer igra briljantnog akademika i istoričara Dajanu Bišop, vešticu koja negira svoje poreklo. Otkriće rukopisa u oksfordskoj biblioteci vodi je u središte opasne misterije – gde upoznaje zagonetnog genetičara Metjua Klermonta (Metju Gud), koji takođe ima mračnu porodičnu tajnu: on je vampir.

Dajana i Metju kreću na putovanje da bi razumeli tajne drevnog rukopisa i kako se približavaju dešavaju se događaji koji prete da naruše krhki mir koji dugo postoji između veštica, vampira, demona i ljudi.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM, FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Fox

Advertisement