Connect with us

Sadržaj epizoda

Igra sudbine 805. epizoda: Hoće li Dijana Erski otkriti KO je podvalio Luki i Aleksi?

U sredu, 6. septembra

Published

on

Igra sudbine 805. epizoda (2)

Igra sudbine 805. epizoda: U okviru svoje istrage, Vukašin i Marinko razgovaraju sa Dijanom Erski. Dijana se prvo pravi luda, ali se čini da će vremenom ipak popustiti pod pritiskom.

Doktor Popović saopštava Mili da zatvara ordinaciju i odlazi u Beč. Mila shvata da mora da preduzme nešto povodom svoje karijere i koncentriše se na pomoć Nadi da rebrendira svoj posao sa tortama. Zajedno sa Unom, pomaže Nadi da osmisli novi koncept za zdrave torte i postavi novi instagram profil.

Mile se poverava Strahinji kako razmišlja o tome da zaprosi Galu, ali se plaši da će brak da im ubije strast. Strahinja ga uverava da i u braku može da ima strasti, ali na tome mora da se radi. Mile se zainteresuje da nauči kako…

Cole insistira na tome da Vukašin prestane da se pravi da ništa ne zna. Vukašin i Cole se dogovaraju da zajedno dođu do istine i otkriju ko je smestio Luki i Aleksi. Vukašin, uz Marinkovu pomoć, pokreće svoju privatnu istragu.

Luka i Aleksa su zatečeni onime što im Senka govori – ona je rešila da ode iz firme. Senka saopštava ovo i ostalim zaposlenima u kompaniji.

Maksim flertuje sa Lenkom dok čeka Žaklinu u Biznis klubu. Žaklina dolazi i uvredi se. Lenka, neočekivano staje na njenu stranu. Ženska solidarnost rezultira da Lenka i Žaklina odu na piće, dok Maksim ostaje kao pokisao.

Leon takođe saopštava zaposlenima u Kan Holdingu da odlazi i da firma ima novog gazdu.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo Prva

Continue Reading
Advertisement