Connect with us

Sadržaj epizoda

IGRA SUDBINE 806. epizoda: ŠOK! Vukašin je saterao Ritera u ĆOŠAK! Ali čeka ga VELIKO iznenađenje! Evo i KOJE!

U četvrtak, 7. septembra

Published

on

Igra sudbine 806 epizoda

Igra sudbine 806. epizoda: Vukašin pronalazi Ritera i preti mu, insistirajući da sazna da li je Riter umešan u smeštanje Luki i Aleksi. Ovoga puta, Riter zaista nema veze sa tim, pa Vukašin shvata da će istinu morati da traži na nekom drugom mestu.

Olga posećuje Ivana u zatvoru, pomalo uvređena zbog toga što se Ivan nije konsultovao sa njom oko priznanja krivice. Ivan joj se izvinjava. Olga mu govori da je još neko došao da ga vidi – Irena. Ivan je iskreno ganut njenim dolaskom.

U strahu od gubitka posla u Kan Holdingu, Dobrica i Debeljko odlaze da zamole Marijanu da ih zaposli u Biznis klubu gde su nekada radili. Marijana, poučena pređašnjim iskustvom, neće ni da čuje za to.

Ines, Kaja i Irma pokušavaju da se dogovore koja od njih tri može da ode u Sloveniju da neguje Zvrk koja je u komi. Pošto niko nije u situaciji da tek tako ostavi svoj život i ode u Sloveniju, ovaj dogovor ne prolazi bez tenzija i manjih konfrontacija.

Nada, uz Milinu i Uninu pomoć dobija prve pozitivne reakcije na svoj novi koncept zdravih kolača.

Polako, počinje da se širi glas da postoje odlični novi kolači. Nada je u panici. Una i Mila je smiruju – govore joj da će one preuzeti vođenje profila i komuniciranje sa mušterijama. Nadino je samo – da pravi kolače.

Zaposleni su u neverici kada shvate da je Pančeta nova vlasnica Kan Holdinga. U isto vreme, Sofija ne namerava da prestane sa spletkarenjem. Njen odnos sa Aleksom i Lukom je na ivici noža.

Dijana popušta pod Vukašinovim pritiskom i ispriča mu sve što zna o sumnjivom tovaru, sa naglaskom na to da je radila za Matiju.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo Prva

 

Continue Reading
Advertisement