Connect with us

Sadržaj epizoda

Igra sudbine 815. epizoda: ŠOK! Pančeta od Luke i Alekse traži da OTPUSTE Dijanu Erski! Evo ŠTA će joj ODGOVORITI!

U subotu, 16. septembra

Published

on

igra-sudbine-565-epizoda-Panceta

Igra sudbine 815. epizoda: Lenka misli da je Gala krivi za lošu organizaciju, objašnjava joj, kroz suze, kako ona daje sve od sebe. Gala je smiruje – obe daju sve od sebe, ali im, očigledno, treba pomoć – nema šanse da sve izguraju same.

Na sastanku sa Sofijom, Aleksom i Lukom, Gala i Lenka traže “pojačanja” – Sofija neće ni da čuje, kaže im da rade po 24h dnevno ako je potrebno.

Gala se žestoko posvađa sa Sofijom. Aleksa i Luka smiruju situaciju, kažu im da imaju sve resurse Kan Holdinga da organizuju reviju ali ponovo, po ko zna koji put, da novca nema.

Uveče, u stanu, Aleksa iznese Mili problem sa manjkom ljudi.

Mila mu nalazi rešenje – angažovaće se Una i ona, “razbile” su Instagram kampanju za Nadine torte, nema razloga da i revija ne bude uspešna.

Aleksa malo okleva ali, na kraju, pristaje da Una i ona dođu na zvaničan poslovni sastanak u Kan Holding. Paralelno sa tim, Lenka i Gala odlaze u Biznis klub – pitaju Marijanu da održe reviju tamo. Marijana, sa oduševljenjem, prihvata.

Pančeta traži od Luke i Alekse da otpuste Dijanu. Pitaju je za razlog, Pančeta navodi “nepoštovanje”. Aleksa i Luka objasne kako nemaju nameru da je otpuste zbog gluposti, ali imaju i jače razloge koje Pančeta ne zna – Dijana čuva njihovu tajnu. Pančeta odlazi besna.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printscreen

Continue Reading
Advertisement