Connect with us

Sadržaj epizoda

IGRA SUDBINE 815. epizoda: Strahinja ima VELIKO iznenađenje za NADU! Evo i o čemu je REČ!

U subotu, 16. septembra

Published

on

Igra sudbine 815

Igra sudbine 815. epizoda: Dijana ubeđuje Sofiju da otkaže reviju. Sofija, opet, odbija i, slavodobitnički, kaže Dijani kako će se revija održati u Biznis klubu. Iz osvete, Dijane krade papire iz Sofijine kancelarije.

Strahinja saopštava Nadi da neće da bude manken. Odlučio je da sačuva porodicu i da pomaže Nadi u spremanju kolača. Nada mu kaže da ne dolazi u obzir – požuruje ga da se spremi i požuri na kasting.

Strahinja odlazi osokoljen Nadinom podrškom. Sastanak je prošao super, Strahinja je dobio i promo fotke koje pokazuje Nadi.

Nada “guta knedle” ali skriva ljubomoru. Strahinja joj saopštava da ima prvo snimanje već sutradan, odmah ga bacaju “u vatru”.

Na kraju dana, Nada, iscrpljena, sedi u kuhinji posle celodnevnog pravljenja kolača. Dolazi i Strahinja, takođe mrtav umoran. Nada u isčekivanju, pita ga kako je bilo na snimanju. Strahinja kaže da je to krvav posao. Nada doda “kao i njen”. Strahinja zaključi da, ako je tako, on bira njen. Nada u šoku.

Lenka misli da je Gala krivi za lošu organizaciju, objašnjava joj, kroz suze, kako ona daje sve od sebe. Gala je smiruje – obe daju sve od sebe, ali im, očigledno, treba pomoć – nema šanse da sve izguraju same.

Na sastanku sa Sofijom, Aleksom i Lukom, Gala i Lenka traže “pojačanja” – Sofija neće ni da čuje, kaže im da rade po 24h dnevno ako je potrebno.

Gala se žestoko posvađa sa Sofijom. Aleksa i Luka smiruju situaciju, kažu im da imaju sve resurse Kan Holdinga da organizuju reviju ali ponovo, po ko zna koji put, da novca nema.

Uveče, u stanu, Aleksa iznese Mili problem sa manjkom ljudi.

Mila mu nalazi rešenje – angažovaće se Una i ona, “razbile” su Instagram kampanju za Nadine torte, nema razloga da i revija ne bude uspešna.

Aleksa malo okleva ali, na kraju, pristaje da Una i ona dođu na zvaničan poslovni sastanak u Kan Holding. Paralelno sa tim, Lenka i Gala odlaze u Biznis klub – pitaju Marijanu da održe reviju tamo. Marijana, sa oduševljenjem, prihvata.

Pančeta traži od Luke i Alekse da otpuste Dijanu. Pitaju je za razlog, Pančeta navodi “nepoštovanje”. Aleksa i Luka objasne kako nemaju nameru da je otpuste zbog gluposti, ali imaju i jače razloge koje Pančeta ne zna – Dijana čuva njihovu tajnu. Pančeta odlazi besna.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printscreen

Continue Reading
Advertisement