Connect with us

Serije

DOBRI DOKTOR na kanalu FOX LIFE

U četvrtak, 28. septembra, od 20.00

Published

on

Dobri doktor

DOBRI DOKTOR je drama u kojoj najnoviji hirurški stažista u St. Bonaventura dr Šon Marfi je izabran od strane njegovog šefa zbog njegove grubosti i neprijatnog ponašanja sa pacijentima (Fox Life, četvrtak, od 20.00). Dr Kler Braun i Džered Kalusu pozvani od Nila Melendeza da pomognu u operaciji pacijentkinje od raka Stefani Vilis, a on zadaje Šonu nezahtevne zadatke koje obično dele svi stažisti. Ali kada sazna da Šon naručuje skupe testove za naizgled rutinske slučajeve, uključujući magnetnu rezonancu za desetogodišnju Martin Laduf koja je došla sa bolom u stomaku, Melendez dodeljuje svoju medicinsku sestru da ga nadgleda.

Iako dr Aron Glasman nastavlja da vrši pritisak na njega da pruži Šonu šansu, Melendez udvostručuje svoje napore da ga ukloni sa bilo koje veće odgovornosti. Međutim, kada Stefani biopsija pokaže da je operacija nemoguća i da će najverovatnije umreti, Šon iznenadi ostale stažiste idejom da joj uklone jedan bubreg kako bi bolje videli tumor i tako je spasli. Iako se Kler ne slaže, Džered ubeđuje Melendeza da pokuša – ali neće da prizna da je to Šonova ideja.

Dok operišu Stefani, Šon shvata da je predvideo problem sa Martininim stomakom. Kada usred noći dođe da upozori roditelje, već je u kritičnom stanju. Odveze je u bolnicu i insistira na hitnoj operaciji da bi bio primoran da stoji postrani kada Melendez preuzme dužnost. Ali na kraju, nakon što je Kler kritikovala Džareda zbog tvrdnje da je ideja koja je spasla Stefanin život bila njegova,

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM, FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Advertisement