Connect with us

Sadržaj epizoda

ZAKOPANE TAJNE 82. EPIZODA: Evo KO je pucao u Tadiju! Čeka vas VELIKO IZNENAĐENJE!

U ponedeljak, 2. oktobra od 21.00 na TV Pink

Published

on

Igra sudbine 831 (2)

Zakopane tajne 79. epizoda: Od večeras, svakog radnog dana u 21 čas, u domove širom regiona vratiće se likovi koje su gledaoci zavoleli, koji su ih nasmejali, čije spletke su ih iznervirale, za čije ljubavi su navijali. Porodica Doder i svi koji su na neki način povezani sa njima, nastavljaju svoj put tokom kog će se otkriti tajne koje će promeniti njihove živote iz korena.

U finalnoj epizodi prve sezone „Zakopanih tajni“, gledaoci su ostavljeni sa mnogo pitanja, a jedno od njih je i ko je pucao na Tadiju i Balšu. Prva epizoda nove sezone upravo to i otkriva: na glavu porodice Doder i njegovog sina pucao je Pastir,  iza svega stoji upravo Balšin kum Uglješa.

Pastir javlja Uglješi da je zadatak uspešno izvršen, a potom je otkriveno da igra dvostruku igru – zajedno sa njegovom ženom Glorijom pokušava da smesti Uglješi.

Pastir dolazi kod Glorije i donosi joj oružje iz kojeg je pucao na Tadiju i Balšu, a ona na pištolj prenosi Uglješine otiske kako bi mu se osvetila. Nakon toga poziva policiju i prijavljuje da je pronašla oružje u kući i da sumnja da je njen suprug pucao na Doderove.

Međutim, dvostruku igru igra i Glorija, koja je tajno snimila Pastirovo priznanje da je pucao na Balšu i Tadiju, čime planira da ga drži u šaci i obezbedi njegovu lojalnost.

Za to vreme, cela porodica Doder je skrhana zbog nesreće koja im se dogodila – Tadiji se bore za život, dok je Dora izgubila bebu nako pada niz stepenice. Balša angažuje Svlenog da sazna ko je gurnuo Doru niz stepenice, ali i ko je pucao na Tadiju i njega.

Da li će Svileni uspeti da otkrije da Uglješa stoji napada i šta će Balša učiniti kad sazna, koji je Glorijin pravi cilj i da li će nakon njene prijave policija uspeti da uhapsi Uglješu – samo su neka od pitanja na koja će gledaoci dobiti odgovore u novoj sezono „Zakopanih tajni“, od večeras, radnim danima u 21 čas na televiziji Pink!

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printscreen

Advertisement