Connect with us

Domaće serije

ZAKOPANE TAJNE: ŠOK! Žarko Jokanović otkriva SVE o drugoj sezoni! U seriji NAJVEĆE TAJNE pravih srpskih bogataša! Evo i KOJIH!

Od 2. oktobra samo na TV Pink

Published

on

Zakopane tajne 2

ZAKOPANE TAJNE Lala, Balša, Tadija, Jakov, Dora, Đurđa, Kosara, Švrća, Vanja, Ivona, Vera, Svetozar, Ubavka, Ranka, Nikolina, Kosta, Uglješa, Glorija, Caca, Ćira, Maša, Marko, Andrija – neki su od likova čiji su povratak gedaoci jedva čekali. I sada je čekanju kraj: druga sezona hit serije „Zakopane tajne“ počinje večeras u 21.00 na televiziji Pink.

Žarko Jokanović je u drugoj sezoni maestralno u priču uključio istinite događaje iz života nekoliko najbogatijih porodica u Srbiji, otkrivajući šokantno naličje srpskog visokog društva. Okosnicu priče i dalje će činiti porodica Doder i svi likovi koji su na neki neverovatan način povezani sa njima, a brižljivo čuvane tajne će padati jedna za drugom, čime će se iz korena menjati njihovi životi.

U susret početku druge sezone večeras od 21 čas, Marina Ćosić, Srna Lango i Stefan Radonjić, ali i sam kreator serije Žarko Jokanović, podelili su svoja očekivanja od novih epizoda i najavili velika iznenađenja.

– U drugoj sezoni gledaoci će videti razrešenje brojnih porodičnih tajni. Sve započete priče doživeće neočekivane i šokantne obrte, zbog čega će gledaoci nestrpljivo čekati svaku epizodu. Porodica Doder, i svi koji su povezani sa njima, proći će kroz veoma turbulentan period. Obećavam veoma uzbudljivu, dinamičnu, napetu sezonu – najavio je Žarko.

Povratku na male ekrane raduje se i Srna Lango, koja igra lik Ranke Nikolić.

– Jedva sam dočekala nastavak snimanja, Ranku obožavam, Žarko ju je napravio slojevitom, svaki njen odnos je različit, a okolnosti se menjaju dok ona pokušava fokusirano da stigne do svog cilja i veliko je pitanje kako će i da li uopšte može da stigne tamo gde je pošla. Ranku kotrljaju užasna tuga i obećanje… To je vrlo inspirativno za rad – rekla je Srna.

S nestrpljenjem nove epizode čeka Marina Ćosić, koju je region zavoleo u ulozi Vere Kučinar.

– Znajući Žarka, verujem da će sva moja očekivaja biti nadmašena u drugoj sezoni. Možda će Tadija i Vera ipak doživeti poneki momenat ljubavi i mira, a i generalno da Vera malo ima mira u svom životu. Taj mir, nadam se, donosi novi život koji Vera nosi – kaže Marina.

Neočekivane rasplete i velika uzbuđena najavio je Stefan Radonjić, koji u seriji tumači lik Tadije Dodera.

– Od druge sezone očekujem ludilo. Žarko je kao pisac već u prvoj sezoni i nama i gledaocima pravio obrte i zaplete, ali u ovoj sezoni nas očekuju veliki i uzbudljivi raspleti. Nova sezona sa sobom donosi novu dinamiku i nova uzbuđenja. Biće jako nepredvidljivo – rekao nam je Stefan.

Ne propustite drugu sezonu „Zakopanih tajni“ od večeras, radnim danima u 21 čas samo na televiziji Pink!

Advertisement