Connect with us

Sadržaj epizoda

IGRA SUDBINE 832. epizoda: Sofija ima važnu informaciju za Kostu. Evo i koju!

U sredu, 4. oktobra od 19.45 na TV Prva

Published

on

Igra sudbine 832. epizoda (1)

IGRA SUDBINE 832. epizoda: Olgu u razgovoru sa Lilom i Ivanom prekida poziv. Olga iznenađeno pristaje na dogvor da odamh počen da peva u Fejmu, jer im se stalna pevačica razbolela. Ivan je oduševljen, doći će da je sluša. Ipak, vidi se da mu nije sasvim pravo, i dalje je zabrinut i ljubomoran.

Boba i Senka sede u kancelariji, ručaju. Razgovaraju o AB Kapitals, Andriji i njenim predlozima za nova profitabilna ulaganja. Boba upoznanje Senku sa Andrijom i njegovim karakterom – on nije beskrupulozan, ali je vrlo strog u poslu.

Barbara, skroz sređena, ulazi u „Fejm“. Naleće na Dijanu Erski, pita se otkud ona tu. Dijana, u svom maniru, odgovara kako je vlasnik zvao da mu pomogne, jer zna ceo grad. Barbara se iznenadi i pita da li vlasnik tu.

Miki Tambura je na ulici i nekome telefonom govori da je upravo izašao iz Fejma i da je potrebno još malo strpljenja i da će sve biti gotovo.

Nakon sastanka u Kan Holdingu Sofija zove Kostu i flertuje sa njim. Tokom razgovora mu saopštava da ima nešto važno da mu kaže…

Luka, Aleksa i Sofija su na stastanku sa Kostom Bošnjakom, raspituju se o poslovanju firme Koro i informacije koje dobijaju im se dopadaju.

Vukašin je otišao u Fejm da osmotri klub i rapsita se o vlasniku, ali nije se dugo zadržavao. Sa Marinkom razgovara o tome da će morati budno da motre na Tamburu. Vukašina u tom trenutku zove Milevica i najavljuje mu povratak u Srbiju.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printscreen

Advertisement