Connect with us

Sadržaj epizoda

ZAKOPANE TAJNE 85. EPIZODA: ŠOK! Tadija UMIRE? Balša je OČAJAN! Za Lalu ima samo jednu molbu. Evo i KOJU!

U sredu, 4. oktobra od 21.00 na TV Pink

Published

on

Zakopane tajne 85. epizoda

Zakopane tajne 85. epizoda: Nova epizoda serije „Zakopane tajne“ na programu je od 21.00  na televiziji Pink. Gledaoci će nastaviti da prate intrigantnu priču bogate porodice Doder, a tajne koje su godinama bile potisnute, nastavljaju da se otkrivaju.

Tina shvata da je pogrešila što je svima otkrila da je Lala Doder u stvari Klara Kos, ali je svesna da je kasno da popravi situaciju. Međutim, Ivona joj govori da postoji način da se iskupi, ali da mora da uradi tačno ono što joj kaže. Da li će Tina pristati na Ivonin predlog?

Ranka zaustavlja Veru na hodniku i pita je za Tadijino stanje, ali joj Vera kaže da ne razume zbog čega baš njoj postavlja to pitanje i da bi to trebalo da pita Nikolinu, sa kojom je drugarica. Kako će Ranka reagovati na Verino peckanje?

Kada Ćira kaže Andriji da je došao da mu kaže nešto važno o Dori, Andrija pokušava da ga istera iz stana, govoreći mu da ga ne zanima ništa što ima veze sa njom. Ćira ga pita da li ga ne zanima ni to što je izgubila dete jer ju je neko gurnuo niz stepenice, a Andrija ostaje u šoku. Šta će Andrija uraditi nakon ove vesti?

Nakon saznanja da je Tadija upucan, uplakana Vera dolazi kod Maše i Marka. U trenutku kada želi da zamoli Mašu za uslugu, nailazi Svetozar. Kako će reagovati na Verine suze i da li će Vera uspeti da sakrije pravi razlog?

Balša moli Lalu da ga ne napušta i da mu da snage da se bori za porodicu, jer to može samo ako je ona uz njega. Da li će Lala ostati uz Balšu?

Dok je Jakov kraj Tadijinog kreveta, Tadiji se naglo pogoršava stanje i doktoriju pokušavaju da ga reanimiraju. Da li će Tadija preživeti?

Odgovori na ova pitanja čekaju vas u večerašnjoj epizodi serije „Zakopane tajne“ – od 21 čas na televiziji Pink!

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printscreen

Advertisement