Connect with us

Sadržaj epizoda

ZAKOPANE TAJNE 86. EPIZODA: Nikolina će UBITI TADIJU? Svileni saznaje KO je GURNUO Doru! Hoće li Vera otkriti KO je VEDRAN?

Published

on

Zakopane tajne 86. epizoda

ZAKOPANE TAJNE 86. epizoda: Nova epizoda serije „Zakopane tajne“ na programu je u četvrtak, 5. oktobra od 21.00 na televiziji Pink. Gledaoci će nastaviti da prate intrigantnu priču bogate porodice Doder, a tajne koje su godinama bile potisnute, nastavljaju da se otkrivaju.

Nakon istrage, Svileni podnosi izveštaj Balši – da su u kafiću u kom je Dora pala prvo rekli da nemaju snimke sa kamera, ali da ih je onda Teofil pritisnuo i da su predali snimke. Na snimku se jasno vidi ko je gurnuo Doru, a Svileni kaže da je stavio sve u pogon da se počinilac što pre identifikuje. Da li će Svileni uspeti da otkrije ko stoji iza napada na Doru?

Andrija odlazi da se suoči sa Damirom, ubeđen da on stoji iza Dorine nesreće, ali ga u nameri da se sukobi sa Damirom sprečava njegovo obezbeđenje. Da li će Andrija uspeti da se obračuna sa Damirom?

Jakov dolazi kod Dore i govori joj da je potrebna Tadiji, ali mu ona kaže da stariji brat nije došao ni da je vidi. Uprkos protivljenju ostatka porodice, Jakov odlučuje da kaže Dori istinu – da se Tadija bori za život. Kako će Dora reagovati?

Ranka je besna i žali se Dušici da je Vera sve saznala. Kada je Dušica pita da li je saznala da je ona Vedranova majka, Ranka joj govori da će se Veri, kada to bude saznala, cepati utroba. Ko je Vedran i kako on povezuje Ranku i Veru?

Iako veoma rizično, Vera odlazi kod Tadije u posetu i uspeva da ga vidi. Uplakana, moli ga da se bori zbog nje i Viktora. Da li će Verine molitve biti uslišene?

Tina prihvata Ivonin predlog, i dolazi kod Petra, kako bi ispravila grešku. Međutim, Petar ne želi da ima bilo šta sa njom. Da li će Tina uspeti da ubedi Petra da je sasluša?

Ljubica očajna zbog Vere odlazi kod Maše i Marka, a kada joj oni kažu da je otišla da poseti Tadiju, Ljubica im govori da je ona udata i čeka dete sa Svetozarom. Maša joj kaže da je ona ipak za to da Vera bude srećna. Da li će Ljubica prihvatiti Mašin savet?

Nikolina je rešena da se oslobodi Tadije zauvek i dovodi Kostu u bolnicu kako bi ga ubio. Da li će Nikolina uspeti u svojoj nameri?

Odgovori na ova pitanja čekaju vas u večerašnjoj epizodi serije „Zakopane tajne“ – od 21 čas na televiziji Pink!

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printscreen

Continue Reading
Advertisement