Connect with us

Sadržaj epizoda

ZAKOPANE TAJNE 91. EPIZODA: Lala Doder ima NOVOG NEPRIJATELJA! Evo i KOGA!

Published

on

Zakopane-tajne-91-epizoda-Lala

ZAKOPANE TAJNE 91. EPIZODA: Nova epizoda serije „Zakopane tajne“ na programu je i večeras od 21 čas na televiziji Pink. Gledaoci će nastaviti da prate intrigantnu priču bogate porodice Doder, a tajne koje su godinama bile potisnute, nastavljaju da se otkrivaju.

Caca ulazi u Lalinu radnu sobu kako bi počistila, ali je Ćira upozorava da možda pravi grešku jer je Lala rekla svima da tu ne ulaze. Da li Caca ima skriveni motiv?

Kako bi uspešno realizovala plan, Glorija se sastaje sa Kostom i postavlja ga na mesto. Šta je sledeći Glorijin potez?

Aladža se sukobljava sa Nikolinom govoreći joj da nervoza zbog Tadije ne opravdava njeno ponašanje, ali mu Nikolina kaže da njega ne treba da zanima da li je ona nervozna. Potom joj Aladža govori da je nervozna ne zato što je Tadija u lošem stanju, već zato što nije u još gorem, i da sve zna. Šta će Nikolina uraditi da ućutka Aladžu?

Jakov želi da se nađe sa Glorijom i pokuša da sazna gde je Uglješa, ali ga Ogi savetuje da to nije dobra ideja, posebno zbog Ivone. Ali, Jakov misli da je to jedini način da smiri Lalu, koja svaki dan strepi od toga na kog člana porodice će Uglješa udariti. Da li će Jakov ostati istrajan u nameri da se nađe sa Glorijom?

Svileni govori Balši da nije uspeo ništa da sazna od Đurđe, a kada ga Blaša pita da li je siguran da ne skriva ništa, Svileni mu kaže da on najbolje poznaje svoju bivšu ženu. Da li će Balša nastaviti da sumnja u Đurđu i da li ima razloga za to?

Tina se konačno suočava sa Nevenom, koji joj otkriva da zna sve. Kada ga Tina pita da li mu je Ivona sve ispričala, Neven joj govori da nikada to od nje ne bi tražio. Da li ima nade za Tinino i Nevenovo pomirenje?

Svetozar gubi živce i lupa na vrata kupatila, tražeći od Vere da mu kaže sa kim razgovara. Kad ne dobije odgovor, Svetozar urla da je kraj, na Ubavkinu veliku radost. Da li su Vera i Svetozar na pragu razvoda?

Odgovori na ova pitanja čekaju vas u večerašnjoj epizodi serije „Zakopane tajne“ – od 21 čas na televiziji Pink!

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Advertisement