Connect with us

Sadržaj epizoda

ZAKOPANE TAJNE 92. EPIZODA: ŠOK! Caca i Ćira su saznali UŽASNU TAJNU Lale Doder! Evo i KOJU!

U petak, 13. oktobra od 21.00

Published

on

Zakopane tajne 92. epizoda

ZAKOPANE TAJNE 92. EPIZODA: Nova epizoda serije „Zakopane tajne“ na programu je u petak, 13. oktobra od 21 čas na televiziji Pink. Gledaoci će nastaviti da prate intrigantnu priču bogate porodice Doder, a tajne koje su godinama bile potisnute, nastavljaju da se otkrivaju.

Pavle odlazi kod Dore u poseti i govori joj da je svestan da ona i dalje voli Andriju, a kada mu ona kaže da je Andrija prošlost, Pavle joj otkriva da je nada da će on biti njena budućnost – dok njihov razgovor prisluškuje Guja. Kako će Guja reagovati na konkurenciju i da li će Dora otvoriti srce za Pavla?

Relja se pojavljuje kod Andrije u stanu i želi da razgovara sa Zdravkom, što izaziva sumnju kod Andrije. Zbog čega Relja želi da razgovara sa Zdravkom?

Ćira komentariše sve što se dogodilo u poslednje vreme u porodici Doder i šta su sve otkrili, i pita Cacu da li stvarno veruje da su Balšina majka i Lalin otac bili ljubavnici. Do kakvog otkrića su došli Caca i Ćira?

Lala sve vreme preispituje zbog čega se baš Tadiji desila ovakva nesreća i žali se Kosari da je najviše boli nepravda, na šta joj Kosara govori da, kada je nepravda u pitanju, odgovori ne postoje. Da li će Kosara uspeti da smiri Lalu?

Gvozden odlazi kod Tadije u posetu, i vidno potresen ga moli da se probudi. Da li će Tadija osetiti ljubav koju mu šalju svi koji ga vole?

Glorija se sastaje sa Svetozarom i Nađom, ali sastanak ne ide po planu. Šta je Glorijin sledeći korak?

Petar pita Emu da li je videla kako su mediji reagovali na pres konferenciju koju su organizovali Tina i on, ali Emi je prosto neverovatno da su naseli na tu priču. Da li je Tinin i Petrov plan zaista uspeo?

Dora je izašla iz bolnice i konačno se vratila u porodični dom, ali ima važno saopštenje za celu porodicu. Kakvu odluku je Dora donela?

Odgovori na ova pitanja čekaju vas u novoj epizodi serije „Zakopane tajne“ – od 21 čas na televiziji Pink!

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Continue Reading
Advertisement