Connect with us

Sadržaj epizoda

ZAKOPANE TAJNE 94. epizoda: LALA otkriva Caci da ima NOVI PLAN! Evo i KOJI!

U utorak, 17. oktobra od 21.00

Published

on

Zakopane tajne 94. epizoda (2)

ZAKOPANE TAJNE 94. EPIZODA: Nova epizoda serije „Zakopane tajne“ na programu je u utorak, 17. oktobra od 21.00 na televiziji Pink. Gledaoci će nastaviti da prate intrigantnu priču bogate porodice Doder, a tajne koje su godinama bile potisnute, nastavljaju da se otkrivaju.

Damir dobija upozorenje od svog saradnika da mora hitno da se skloni negde. Da li će Damir shvatiti ozbiljnost situaciju i da li će ga poslušati?

Dora se žali Kosari i pita se šta će biti ako je doktor bio u pravu, na šta joj Kosara govori da medicina napreduje svakog dana. Da li će Kosara uspeti da smiri Doru?

Nikolina naziva Pavla naivnom budalom i govori mu da ih je možda rodila ista majka, ali da ih sigurno nije isti otac napravio. Kako će Pavle reagovati na ove Nikolinine reči?

Švrća razgovara sa Balšom i govori mu da je neodlučan i da od Lale krije šta se dogodilo samo jer se brine za njeno zdravlje. Da li će Švrća uspeti da dopre do Balše?

Caca pokušava da ubedi Lalu da legne da spava jer joj treba snaga za sve što dolazi, ali joj Lala govori da će njena snaga biti možda upravo u onome što planira da uradi. Kakav plan je Lala smislila?

Agata dolazi u vilu Doderovih sa punim kesama crne markirane garderobe, zbog čega će Švrća pobesneti i izbaciti je iz kuće. Kod koga je Agata došla i da li će Švrća to saznati?

Uplakana Lala moli Tadiju da otvori oči i probudi se iz kome – da li će njena blizina dati Tadiji snagu da se bori i preživi?

Odgovori na ova pitanja čekaju vas u novoj epizodi serije „Zakopane tajne“ – od 21 čas na televiziji Pink!

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Continue Reading
Advertisement