Connect with us

Domaće serije

OTKRIVAMO! Evo da li se MATIJA vraća u seriju IGRA SUDBINE! PAVLE JERINIĆ ga prezire zbog JEDNE STVARI! Evo i KOJE!

Nećete verovati o ČEMU JE REČ!

Published

on

Matija Igra sudbine

Igra sudbine donela nam je mnoge zanimljive likove na male ekrane i tokom četiri godine emitovanja stvorila čitav univerzum junaka koji su gledaoci naučili da vole ili mrze. Međutim, jedan od junaka koji je svojim delima i životnim izborima uvek delio obožavaoce serije jeste baš Matija.

Od iskonskog negativca i neprijatelja porodice Kanački, preko manipulatora do čoveka koji je naizgled doživeo transformaciju posle bolesti te je osvanuo na strani dobra, glumac Pavle Jerinić u roli Matije nikad nas nije ostavljao ravnodušnim.

Velika ljubavna priča koju su Matija i Sofija Šubarević proživeli iz sezone u sezonu zauvek će ostati jedno od  najsnažnijih mesta ove telenovele, a u poslednjim epizodama iz Maksimovih reči možemo naslutiti da ona, ipak, nije imala srećan kraj.

Dok publika razmišlja hoćemo li Matiju ponovo gledati u seriji, vratimo se nekoliko meseci unazad i otkrijmo šta glumac koji je maestralno dočarao lik ovog opakog zlikovca iskreno misli o svom junaku.

– Spisak toga šta zameram svom liku je poprilično dugačak. Najgeneralnije moguće zameram mu to što je loš čovek. Privatno sam sušta suprotnost liku Matije. Hvala Bogu da jesam, inače bih privatno bio loš čovek, što ne želim. Nije teško biti negativac, uzbudljivo je. Verujem da čovek kada igra negativca može da pusti sve ono najgore iz sebe što je čuvao ili što ne želi da pokaže drugima, pa ima opravdanje da uverljivo odglumi to što se od njega zahteva. Uloga Matije mi je donela veću pažnju javnosti, a odnela mi svakako nije ništa. Naprotiv, samo sam na dobitku – rekao je glumac za Nova S portal.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Advertisement