Connect with us

Sadržaj epizoda

Zakopane tajne 108. epizoda: Lala otkriva NAJVEĆU Verinu tajnu! Evo i KOJU!

Published

on

Zakopane tajne 108. epizoda: Nova epizoda serije „Zakopane tajne“ na programu je u ponedeljak, od 21.00 na televiziji Pink. Gledaoci će nastaviti da prate intrigantnu priču bogate porodice Doder, a tajne koje su godinama bile potisnute, nastavljaju da se otkrivaju.

Andrija sedi pored reke i razgovara telefonom, kada ga vidi Ćira i prilazi mu. Međutim, pre nego što je stigao da mu se javi, Ćira čuje da Andrija sa nekim razgovara o detetu koje traži i Ćira beži. Šta Ćira zna o detetu koje Andrija traži?

Balša saopštava Lali da je Đurđa primila preteći mejl, na šta mu Lala kaže da mora da je zaštiti. Kako će Lala reagovati kad sazna da je Đurđa tražila da se useli u njihovu vilu?

Dora želi da se poveri Simoni o Andrijinoj poseti, ali pre nego što joj bilo šta kaže, tera je da se zakune da nikome neće reći. Da li Dora greši što veruje Simoni?

Ubavka nastavlja da maltretira Veru, i ona joj govori da ako Svetozar misli da ga je prevarila, on to treba da je pita, a ne Ubavka. Kako će se završtiti još jedan sukob svekrve i snaje?

Jakov dolazi kod Tadija i kaže mu da mu se javio Neven i da ima nove dokaze protiv Nikoline. Šta je Neven saznao?

Fani pokušava da okrene Doru protiv Cace i Ćire, govoreći joj da je ogovaraju iza leđa. Da li će Dora poverovati u Fanine reči?

Lala pokušava da opravda Đurđu kod Švrće time što ih je upravo ona upozorila na to šta će se dogoditi Tadiji i Balši, ali Švrća ne veruje u njene dobre namere i govori Lali da ih je upozorila zato što je ona umešana u sve. Da li će Švrća uspeti da ubedi Lalu da Đurđi ne sme da veruje?

Kosara kaže Ćiri da joj treba Relja, ali joj Ćira govori da ga danas nije video. Potom ga Kosara pita da li zna gde može da ga nađe. Da li će Ćira reći Kosari šta zna?

Caca dolazi kod Fani i preti joj da će, ako nastavi da je prisluškuje i priča laži, svima reći sve što zna o njoj. Kada je Fani uplašeno pita šta za o njoj, Caca joj govori da zna ono što krije od svih kao zmija noge. Da li Caca zaista zna Faninu tajnu?

Odgovori na ova pitanja čekaju vas u novoj epizodi serije „Zakopane tajne“ – od 21 čas na televiziji Pink!

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

 

Continue Reading
Advertisement