Connect with us

Domaće serije

ŠOK! IGRA SUDBINE dobija VELIKO POJAČANJE! Evo koji POZNATI srpski glumac stiže u seriju!

A evo i KOGA će glumiti!

Published

on

Igra sudbine

Igra sudbine, pored toga što je najdugovečnija serija u regionu i veoma rado gledana, uvek je u žiži interesovanja javnosti.

Gledaoci su kroz više od 860 epizoda do sada upoznali i zavoleli standardnu glumačku ekipu, koju čine Slobodan Ćustić, Stevan Piale, Sandra Bugarski, Vladan Savić, Snežana Savić, Dragana Mićalović, Zlata Numanagić, Luka Raco, Milica Tomašević, Vuk Saletović i drugi. Ipak, kroz ove brojne epizode pojavljivali su se i specijalni likovi, koje su oživljavali glumački bardovi poput Vojislava Voje Brajovića ili Ljubomira Bandovića.

Ove jeseni setu su pridružili i novi likovi. Porodica Bošnjak, koju čine Andrija, Jovana i Kosta, a tumače ih Branislav Popović, Bojana Ordinačev i Marko Ilkić. Tu su i sekretarica Boba koju glumi Lola Orlović, zatim Lilina pomoćnica Milena, koju igra mlada Teodora Jovanović, kao i Miki Tambura, kojeg glumi Dejan Cicmilović.

„Igra sudbine“ ne bi bila to što jeste, u samom vrhu gledanosti, da, s vremenaq na veme,  ne pravi iznenađenja. Kako čujemo od izvora bliskih produkciji, na set ovih dana kročiće još jedno veliko ime naše glumačke scene. Kako se šuška u porodicama Ožegović i Kanački uskoro bi trebalo da im se pridruži novi lik kojeg bi trebalo da glumi ni manje, ni više nego – Nenad Jezdić.

Potvrdu da li će ili ne Jezdić biti deo popularne telenovele od produkcije nismo dobili, a kada budemo saznali da li su šuškanja istinita, javljamo, jer i nas baš zanima ima li istine u tim pričama sa seta. Ako su priče istinite, sigurni smo da će Nenad Jezdić dodatno doprineti velikoj popularnosti teleneovele sa kojom se gledaoci Prve televizije druže od januara 2020. godine.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

 

Advertisement