Connect with us

Domaće serije

KONAČNO OTKRIVENO: Evo kada se završava serija IGRA SUDBINE! OVA epizoda će biti POSLEDNJA!

Hoće li serija imati više od 1000 epizoda?

Published

on

Igra sudbine jedna je od najpopularnijih srpskih serija današnjice i prati je veliki broj ljudi. Kao što je poznato, nova sezona je uveliko u toku, a tim povodom, novinari su razgovarali sa producentom Nikolom Burovcem.

Nikola Burovac uveliko radi i na novim projektima, kao što je filmovi „Poslednji strelac“ sa Nenadom Jezdićem i „Domar“ sa Ljubomirom Bandovićem, ali, krenimo redom.

Kako najavljuje Burovac, nove epizode, po običaju, donose i nove avanture.
– Biće veoma dinamično i uzbudljivo, kako su gledaoci već navikli, sa dosta obrta, novih intriga. Kreirali smo nove likove, porodicu Bošnjak, Andriju Bošnjaka igra Bane Popović, njegovu ženu Bojana Ordinačev, a sina mladi talentovani glumac Marko Ilkić. Komentari su veoma pozitivni, a serija Igra sudbine je i dalje vodeća, najgledanija serija kod nas. Svakako planiramo kao i u prethodnoj sezoni kada su gosti u seriji bili Voja Brajović i Ljuba Bandović, da uvedemo neke goste iznenađenja, ali neću još uvek ništa da otkrivam – ističe producent.

Na pitanje novinara o tome šta misli do kada će trajati ova popularna serija, Burovac poručuje:
– Serija će se prikazivati dokle god publika bude tražila njeno emitovanje i dokle god ona bude imala rezultat u vidu rejtinga. Ona je stabilna, ide odlično i ono što je sigurno jeste da ćemo je sigurno gledati i tokom sledeće godine. Za dalje ćemo videti.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Izvor Film i TV/Telegraf.rs

Foto Promo

 

Advertisement