Connect with us

Bioskop

KAPETAN MARVEL 2 Ko su junaci nastavka Marvelove MOĆNE FRANŠIZE? (FOTO+VIDEO)

Od 8. novembra u bioskopima širom Srbije

Published

on

KAPETAN MARVEL 2: Dobitnica nagrade Oskar Bri Larson ponovo se našla u ulozi Marvelove heroine Kerol Danvers koju nam je čuveni filmski studio prvi put predstavio 2019. godine i uveo nas tada u potpuno novu filmsku avanturu zvanu Kapetan Marvel. Ljubitelji Marvelovog stripa imali su priliku da na velikom platnu gledaju borbenu junakinju specifičnih moći, a iste godine Danvers se pojavljuje i u omiljenoj franšizi Osvetnici kada, na početku filma, spašava Tonija Starka.

Sada, par godina kasnije, heroina i veteranka Danvers započinje još jednu neočekivanu akciju ukrštajući svoje moći sa moćima mlađih heroina Marvelovog filmskog univerzuma, Kamalom Kan i Monikom Rambo. Živeći na potpuno različitim mestima, u trenutku kada dođe do preplitanja njihovih snaga, sve što je do tada bilo, menja se.

Sa dva pomenuta ženska lika publika je imala prilike da se upozna u serijama koje su stekle veliku popularnost, sa Kamalom Kan u seriji „Ms Marvel“ i Monikom Rambo u nagrađivanoj seriji „VandaVizija“.

Kao i u prvom filmu Kapetan Marvel, glumac Semjuel L. Džekson igra jednu od glavnih uloga. On je Nik Furi i trenutni je direktor S.A.B.E.R.-a, svemirske stanice koja tajno deluje kao prva tačka odbrane Zemlje od svemirskog pojasa koji se brzo širi.

Ratnica i naučnica Dar-Ben, koju tumači Zejv Ešton postala je političarka i vođa Kri naroda striktno rešena da spase Halu, rodnu planetu svog naroda i uzdigne je do njihovog pravog mesta u univerzumu.

Novi lik filma Kapetan Marvel 2 je šarmantni i harizmatični princ Jan sa planete Aladna, ujedno i prijatelj glavne heroine Kerol Danvers. Igra ga južnokorejski glumac Park Seo Jun.

Film Kapetan Marvel 2 režirala je najmlađa rediteljka Marvelovih filmova Nia Dakosta, a zanimljivo je da je produkcijska ekipa za potrebe snimanja filma stvorila čak 54 razlioviha seta i to na području od osam različitih delova studija, uključujući i golf igralište. Setovi su predstavljali 5 različitih planeta, svemirsku stanicu, pet svemirskih brodova, svemirski lift, zatim tri kuće.

„Kapetan Marvel 2“ premijerno je prikazan, 8. novembra u IMAX sali Cineplexx bioskopa u Galeriji Beograd u 20h, kao i u svim većim salama domaćih bioskopa. Karte za prve projekcije filma mogu se već pronaći na blagajnama istih.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Izvor Film i TV

Foto Promo/MCF

Continue Reading

Advertisement