Connect with us

Sadržaj epizoda

ZAKOPANE TAJNE 112. EPIZODA: Maša saznaje da je Vera nestala!

U petak, 10. novembra od 21.00 na TV Pink

Published

on

Zakopane tajne 112. epizoda: Nova epizoda serije „Zakopane tajne“ na programu je u petak, od 21.00 na televiziji Pink. Gledaoci će nastaviti da prate intrigantnu priču bogate porodice Doder, a tajne koje su godinama bile potisnute, nastavljaju da se otkrivaju.

Olga Aslanova razgovara sa svojim unukom Vasjom Šumanskim i kritikuje ga da bi trebalo da nađe pravi posao jer su oni ozbiljna porodica, a Vasja joj kaže da je on glumac i da je to pravi posao. Da li će Vasja ubediti Olgu da prihvati njegovo zanimanje?

Besna Glorija govori Pastiru da mu je dozvolila da joj se uvuče u krevet jer je ona to želela i da za njega to nema nikakav značaj. Zbog čega je Glorija ljuta na Pastira?

Lala pokušava da uteši slomljenog Jakova govoreći mu da joj ispriča sve i da će možda moći da mu pomogne. Da li će Jakov priznati Lali sve?

Marku nije jasno zbog čega se Čivana raspituje o Veri, na šta mu Maša kaže da ga je verovatno poslao Svetozar ili Ubavka kako bi došli do Vere. Da li su Maša i Marko u pravo jer ne veruju u Čivavine namere?

Ema razgovara sa Ivonom, nakon što je saznala da joj je Nikolina rekla da je Jakov bio kod Glorije. Ema govori Ivoni da mora da bude svesna da su Nikolinine namere uvek upitne i da je to čak i blaga reč koju za nju može da iskoristi. Da li će Ema ubediti Ivonu da treba da veruje Jakovu?

Vanja traži od Ogija da mu pomogne da Feđu otera od Švrće, a zauzvrat će mu dati šta god poželi. Da li će Ogi pristati da pomogne Vanji?

Lala se suočava sa Balšom nakon što je posetio Olgu i govori mu da će saznati i kako joj je pretio. Da li će ovo poremetiti već narušen odnos između Lale i Balše?

Maša saznaje da je Vera nestala i dolazi brzo u kuću, ali njeni ne znaju gde je jer nisu bili tu. Da li će Maša shvatiti da je Vera oteta?

Odgovori na ova pitanja čekaju vas u novoj epizodi serije „Zakopane tajne“ – od 21 čas na televiziji Pink!

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

 

Continue Reading
Advertisement