Connect with us

Domaće serije

POPADIJA 2: Otkrivamo SVE o drugoj sezoni! Evo kada stižu NOVE EPIZODE na TV PRVA!

U nastavku još više smeha!

Published

on

Popadija 2

POPADIJA 2 druga sezona: Na kanal Prve televizije od petka 24. novembra od 22.00 stiže druga sezona “Popadije”, serije koja je spoj tradicionalnog i modernog i u kojoj glavne uloge tumače Nina Seničar i Dejan Bućin. Stilski serija koristi moderan izraz poput poznatih dela “Moderna porodica” (Modern Family) i „Lutalica“ (Fleabag).

Desa (Nina Seničar) i Milan (Dejan Bućin) upoznali su se tokom Milanovih studija teologije u Beogradu. Njihova veza je veoma brzo dovela i do braka, nakon čega je Milan postao pop sa parohijom u jednom malom selu. Druga sezona doneće pregršt novih komičnih sitacija, ali i prinova u ovo malo selo. Razlićite životne situacije opisane su na zanimljiv način koji će vam izmamiti osmeh u jesenjim večerima. Duh sela prožet je humorom, a svako od nas može da se ili pronaže u nekom od likova ili da propozna nekoga u njemu.

Uz Desu i Mikija nsatavljamo da se u novim epizodama družimo sa starilm likovima Živanom (Gorica Popović), Milijanom (Zinaida Dedakin), Ljubom (Nikola Trišić), Butkom (Nikola Milenković), Cecom (Suzana Lukić), Cajom (Rade Nikolić), Verkom (Nataša Aksentijević), dok će kil Čede tumačiti Semir Gicić.

Naravno, biće i mnogo epizodnih uloga, a ko će ih “oživeti” videćete petkom na Prvoj od 22.00. Novih 15 epizoda druge sezone serije “Popadija” doneće pravo osveženje ove jeseni i obogatiti televizijski program.

Seriju “Popadija” osmislio je kreatorski tim Zoran Lisinac (reditelj i scenarista hit filma i serije “Toma”)  i Jelena Volf Lisinac (“Ubice mog oca”, “Koreni”), koji su i radili scenario za ovu seriju.

U timu scenarista su Maja Pelević (“Jutro će promeniti sve”), zatim Vladimir Tabašević, Olga Dimitrijević i specijlani sadaranici na scenariju “Krućevac geto” – duo Nikola Trišić i Nikola Milenković.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo/ Prva

 

Advertisement