Connect with us

Sadržaj epizoda

ZAKOPANE TAJNE 114. EPIZODA: Glorija preti Balši!

U utorak, 14. novembra od 21.00 na TV Pink

Published

on

Zakopane-tajne-114-epizoda-Balsa

Zakopane tajne 114. epizoda: Nova epizoda serije „Zakopane tajne“ na programu je u utorak, od 21.00 na televiziji Pink. Gledaoci će nastaviti da prate intrigantnu priču bogate porodice Doder, a tajne koje su godinama bile potisnute, nastavljaju da se otkrivaju.

Dok je na kafi sa Ogijem, Tadija saznaje da je Vera nestala i da su Ljubica, Maša i Svetozar u policiji. Šta će Tadija uraditi?

Inspektor nakon razgovora sa Svetozarem zaključuje da je siguran da mu nije sve rekao. Začuđen, Svetozar ga pita šta je mogao da mu prećuti, a inspektor ga pita da li ima neprijatelje. Da li će Svetozar na osnovu ovog pitanja pretpostaviti ko stoji iza Verine otmice?

Gorija kaže Jakovu da ga Ivona više nikada neće pogledati, a da Balši poruči da mu se smeši zatvor, te da će svi videti da je ovog puta sreća na njenoj strani. Kako će Jakov reagovati na Glorijine pretnje?

Svileni nastavlja da traga za Uglješom i saopštava Balši da je došao do informacija da su u Uglješine poslove umešani njegovi advokati – Svetozar i Nađa. Koji je sledeći Balšin potez?

Nakon razgvora sa Bojanom, Dragomir joj kaže da idu sada u policiju da daju izjavu, ali Bojana odbija. Šta je Bojana ispričala Dragomiru i zbog čega ne želi da ode u policiju?

Lala je sigurna da je Balša znao za sve što joj je ispričala Olga i njihovim roditeljma, a kada je Ema pita zbog čega je tako sigurna, Lala joj kaže da ga poznaje bolje nego što može da zamisli. Da li Lalu vara osećaj?

Guja traži od Karme da mu kaže gde joj je ortak, a kada ona pokuša da se napravi da ne zna o kome priča, Guja je pritiska. Da li će Karma priznati Guji sve?

Dok Ana i Vanja sede u kafiću, prilazi im policija, ali Ana misli da žele njen autogram. Zbog čega policija traži Anu i da li Vanja stoji iza svega?

Odgovori na ova pitanja čekaju vas u novoj epizodi serije „Zakopane tajne“ – od 21 čas na televiziji Pink!

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

 

Continue Reading
Advertisement