Connect with us

Sadržaj epizoda

Otkrivamo SVE o GVOZDENU BOŠNJAKU! Evo KO će biti Nenad Jezdić u seriji IGRA SUDBINE!

Radnja se tek zahuktava

Published

on

Igra sudbine Nenad Jezdić

Igra sudbine će u narednim epizodama gledaoce zainteresovati novim likom koji u porodice Kanački i Ožegović dolazi potpuno iznenada, a to je lik Gvozdena Bošnjaka, kog će tumačiti naš poznati glumac Nenad Jezdić. U seriji će igrati brata Andrije Bošnjaka, velikog rivala Kan Holdinga, kog igra Branimir Popović.

Jedan od producenata serije Nikola Burovac nije krio oduševljenje zbog saradnje koju je uspostavio sa Jezdićem.

– Velika nam je čast i zadovoljstvo što je Jezda pristao da postane deo naše porodice – serije “Igra sudbine” i Prve televizije. Glumci su takođe oduševljeni i srećni kako se priča razvija. Serija se tek zahuktava – istakao je Burovac.

Do ove saradnje je došlo letos, kada je Jezdić sa Nikolom Burovcem snimao “Poslednjeg strelca”, nakon čega je dobio ponudu za ovu najgledaniju domaću telenovelu.

Jako me raduje što ću da radim sa Banetom Popovićem i Sandrom Bugarski, kao i sa ostalima. Želja mi je da doprinesem onome što su glumci do sada uspostavili i stvorili kao rezultat svog rada i umeća, nikako da pokvarim – ističe glumac i dodaje:

Moj lik je intrigantan i glumački zanimljiv. Nisam igrao ovako nešto do sada. Intriga je zapravo ono što ovu seriju čini gledanom. U mom liku ima intrige, ljudske drame, ljudskog pada i posrnuća, i mogućnosti i potrebe samog lika kao i ljudi iz njegove okoline da ga vrate u kolotečinu zdravog života. Gvozden samom sebi komplikuje život, da ga ne bi zakomplikovao drugima.

Glumac je svestan da je reč o telenoveli i da se epizode pišu u hodu. Ipak, za naš sajt je otkrio šta mu se najviše dopada kod svog Gvozdena.

– Naturalizam! Kako sam stariji, naturalizam je nešto što najviše volim. I uvek, koji god žanr da radim, mislim da je važno da su likovi, radnja, odnosi i emocije mogući. Samo ako je moguće, onda je i gledljivo – zaključuje Jezdić.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo/ Aleksandar Krstović/ Prva

 

Advertisement