Connect with us

Sadržaj epizoda

IGRA SUDBINE 928. EPIZODA: Barbara Buha postaje TAJNI AGENT! A evo i ZA KOGA RADI!

U ponedeljak, 8. januara od 20.00 na TV Prva

Published

on

Igra sudbine 928 Barbara

Igra sudbine 928. epizoda: Nakon propadanja Kan holdinga Jelena donosi odluku da ode u inostranstvo. Zbog toga je izbila svađa sa Debeljkom koja je rezultirala krahom njihovog braka.

Sa druge strane, Debeljko se zapošljava u Fejmu kod Dijane Erski. S obzirom da ima konobarskog iskustva odranije, iskoristiće tu priliku kako ne bi ostao bez posla. Ipak, jedna situacija u lokalu kojoj je prisustvovao ostavlja veliki trag na njega – policija upada i prebija alkoholisanog muškarca koji je pravio haos u lokalu.

Vukašin u detektivsku agenciju zapošljava Barbaru, koja ubrzo dobija svoj zadatak i to od Jovane Bošnjak. Jovana je svesna da je Andrija vara i da ona nije jedina žena u njegovom životu, a sada želi da sazna o kome se radi. Zbog toga odlučuje da angažuje detektiva koji će da ga prati 24/7.

Posle susreta sa Andrijom, Gvozden je ponovo nestao, a iako je dao sve od sebe kako bi pronašao rođenog brata, to mu nije polazilo za rukom. Ipak, Gvozden je odlučio da se vrati i dolazi u Kan holding…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAMFACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Advertisement