Connect with us

Sadržaj epizoda

ZAKOPANE TAJNE 118. EPIZODA: Hoće li Verino dete preživeti?

U ponedeljak, 20. novembra od 21.00 na TV Pink

Published

on

Zakopane tajne 118. epizoda

Zakopane tajne 118. epizoda: Nova epizoda serije „Zakopane tajne“ na programu je u petak, od 21.00 na televiziji Pink. Gledaoci će nastaviti da prate intrigantnu priču bogate porodice Doder, a tajne koje su godinama bile potisnute, nastavljaju da se otkrivaju.

Svetozar govori Vasjinom ocu da ga ne zanima ništa i da samo traži da mu pusti ženu, ali Vasjin otac kaže da se to neće dogoditi jer je u njegovim rukama fascikla koja Svetozara može odvesti na dugogodišnju robiju. Šta će Svetozar preduzeti?

Veru otmičari ostavljaju pored puta i krvavu je pronalazi bračni par koji zove Hitnu pomoć. Da li će Verino dete preživeti?

Bojana govori Ranki da je Vera pronađena, a Ranka odmah razvija teoriju da Vera igra neku igru jer nema logike da je neko otme, pa da je pusti. Koji je sledeći Rankin korak?

Balša pita Svetozara kakav problem ima sa njegovim sinom, ali mu Svetozar govori da Tadija ima problem sa njegovom ženom. Kada mu Balša kaže da se drži podalje od Tadije, Svetozar mu kaže da taj savet da svom sinu – da se drži podalje od Vere. Kako će se završiti njihov razgovor?

Neven pokušava da uteši Jakova govoreći mu da će se sigurno pomiriti sa Ivonom, a Jakov mu konačno priznaje da ga Nikolina ucenjuje njihovim snimkom. Kako će Neven reagovati na ovo saznanje?

Ubavka traži od Dušice da joj pozove taksi jer mora u bolnicu kako bi, u slučaju da se Vera prevremeno porodi, uzela dete. Da li će joj Dušica pomoći?

Svetozar nakon razgovora sa doktorom prenosi Ljubici da je Vera imala neko krvarenje i da je to zaustavljeno, kao i da nije došlo do pobačaja za sada. Da li će se Vera izvući?

Dragomir dolazi u vilu Doderovih i Tadiji se predstavlja kao otac njegove ljubavnice. Koji je razlog Dragomirovog dolaska kod Tadije?

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

 

Advertisement