Connect with us

Sadržaj epizoda

ZAKOPANE TAJNE 3. SEZONA 1. EPIZODA: Lala traži RAZVOD! Kosara saznaje strašnu istinu o svom ocu!

U ponedeljak 22. aprila od 22.00 na PINK TV

Published

on

Zakopane tajne 3. sezona 1. epizoda

ZAKOPANE TAJNE 3. SEZONA 1. EPIZODA: Prva epizoda treće sezone serije „Zakopane tajne“ na programu je u ponedeljak, 22. aprila od 22.00 na televiziji Pink. Gledaoci će nastaviti da prate intrigantnu priču bogate porodice Doder, a tajne koje su godinama bile potisnute, nastavljaju da se otkrivaju.

Lala se suočava sa Balšom i govori mu da je njihov brak bio završen u trenutku kada je shvatila da je znao da je njegov otac podmetnuo požar u kom su poginuli njeni roditelji. Da li će Balša uspeti da objasni Lali sve ili je njihovom braku definitivno došao kraj?

Guja pritiska Zdravka da otkrije ko je njegov otac. On govori Zdravku da njegov brat Andrija nije u opasnosti, ali da Zdravko jeste ako mu prećutkuje istinu koju sasvim sigurno zna. Da li će Zdravko konačno priznati Guji ko mu je biološki otac?

Vera govori Jeli da zaista nema predstavu ko su ljudi koji su je oteli, na šta joj Jela kaže da je sigurna da se Svetozar nekome zamerio i da je njena otmica neka vrsta osvete, dok Ljubica ne može da poveruje u to. Da li će Vera početi da gleda Svetozara kao krivca?

Nakon odluke da se razvede, Lala govori Dori, Jakovu i Tadiji da njena odluka da prekine brak nije zbog Balšine prevare, već da je situacija mnogo složenija od toga. Da li će Lala priznati deci da je Balšin otac kriv za smrt njenih roditelja?

Najdan ne može da veruje da je Vasji isped nosa pobegla vezana i trudna žena, a potom mu i preti da će mu devojku oterati na robiju. Na to mu Vasja odgovara da će, ukoliko to uradi, spaliti fasciklu koju mu je dao. Da li će ovo smiriti Najdana i odvratiti ga od odluke da žrtvuje Vasjinu devojku?

Ranka razgovara sa Bojanom i otkiva joj svoje sumnje – uverena je da je Vera sama iscenirala svoju otmicu, ali Bojana, uprkos mržnji koju oseća prema Veri, smatra da sve to sigurno ima veze sa Tadijom. Da li će Bojana uspeti da razuveri Ranku?

Renata dolazi kod Balše u kancelariju i govori mu da je saznala šta se dogodilo i da će, ako on to želi, razgovarati lično sa Lalom, ali Svileni zove obezbeđenje da je izbaci iz zgrade i nalaže zabranu prilaska. Kako će Renata reagovati na ovo?

Lala otkriva Švrći i Vanji istinu o razvodu od Balše, ne znajući da ih sve vreme prisluškuje Kosara, koja u tom času saznaje bolnu istinu o krivici njenog oca za smrt Lalinih roditelja. Šta će Kosara uraditi?

Balša u besu napada Jakova i pita ga da li je konačno srećan sada kada je Lala tražila razvod. Da li će njihov sukob eskalirati?

Odgovori na ova pitanja čekaju vas u prvoj epizodi treće sezone serije „Zakopane tajne“ – od 22 časa na televiziji Pink!

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

 

Advertisement