Connect with us

Sadržaj epizoda

Poziv 2. epizoda: SONJA JE NESTALA! (VIDEO)

U nedelju, 19. novembra, od 20.00 na RTS 1

Published

on

Poziv-2-epizoda

Poziv 2. epizoda: Anica završava u policiji zbog provale u Sonjinu kuću, ali je iz stanice vadi njen bivši šef – Branko.

Sonja se nikom ne javlja na telefon i sve su veće sumnje da je nestala. Una odlučuje da problem Anice reši na svoj način.

Serija “Poziv” je dinamičan i uzbudljiv triler pun neočekivanih obrta, ali i realistična priča koja se bavi svakodnevnim problemima. Nakon dužeg vremena gledaoci će biti u prilici da, subotom i nedeljom od 20.05 časova na Prvom programu Radio-televizije Srbije, u glavnoj ulozi Anice Reljić vide našu proslavljenu glumicu Mirjanu Joković, koja živi i radi u Americi.

Anica Reljić, bivša policijska inspektorka koja sada radi u kol centru, dobija poziv od Sonje Tošić, bogate samohrane majke, koja želi da sazna identitet osobe koja joj preti telefonom. Istražujući preteće pozive, shvata da su oni povezani sa kriminalnom grupom iz njenog prošlog života. Anica pokušava da na to upozori Sonju, ali ona misterozno nestaje, što natera Anicu i Tijanu, Sonjinu buntovnu kćerku, da krenu u potragu za njom. Uskoro otkrivaju da Sonja može biti ključ u otkrivanju istine koja stoji iza ekološkog skandala koji potresa zemlju: misteriozno trovanje trojice dečaka…

Uloge tumače: Mirjana Joković, Danica Nedeljković, Nada Šargin, Snežana Bogdanović, Uliks Fehmiu, Ana Franić, Nikola Glišić, Miloš Timotijević, Dragan Petrović, Ivan Tomić, Ermin Bravo, Isidora Minić, Đorđe Mitrović, Nebojša Milovanović, Daniel Sič, Damjan Kecojević, Vahidin Prelić, Vahid Džanković, Bojan Žirović, Novak Bilbija… i drugi.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo RTS

Advertisement