Connect with us

Sadržaj epizoda

ZAKOPANE TAJNE 119. EPIZODA: Kosara hoće da RAZOTKRIJE TADIJU I VERU! Hoće li USPETI?

U utorak, 21. novembra od 21.00 na Tv Pink

Published

on

Zakopane tajne 119. epizoda

Zakopane tajne 119. epizoda: Nova epizoda serije „Zakopane tajne“ na programu je u petak, od 21.00 na televiziji Pink. Gledaoci će nastaviti da prate intrigantnu priču bogate porodice Doder, a tajne koje su godinama bile potisnute, nastavljaju da se otkrivaju.

Lala, Balša, Kosara, Švrća i Vanja sede u dnevnoj sobi i Kosara im govori da treba da se utvrdi šta Tadija ima sa Verom i ko je čovek koji ga je posetio u vili. Lala pokušava da opravda Tadiju i govori da njih dvoje samo zajedno rade u pozorištu, nakon čega joj Kosara kaže da ona izgleda zna nešto što oni ne znaju. Da li će Lala nastaviti da štiti Tadijinu tajnu?

Tadija prerušen u doktora dolazi u posetu kod Vere i tokom razgovora sa njom vraća mu se sećanje da je Viktor njihovo dete, a njihov razgovor prisluškuje Vasja. Šta će Vasja uraditi sa ovom informacijom i kako će Vera smiriti Tadiju?

Simona pita Doru da li ima osećanja prema Pavlu, i kada joj Dora kaže da ga gleda samo kao prijatelja, Simona joj kaže da bi ona probala da ga osvoji. Kako će Dora reagovati na Simonine namere?

Dok Maša i Marko stoje sa Ljubicom i Viktorom u čekaonici, ugledaju Tadiju koji se sa Ogijem iskrada iz Verine sobe. Da li će Maša uspeti da sakrije od Ljubice Tadijinu posetu?

Vasja dolazi kod Olge u posetu, a ona nakon radosti što ga vidi, ugleda njegovu krvavu majicu i pita ga šta se dogodilo. Da li će joj Vasja reći istinu?

Guja govori Karmi da je pronašao svog polubrata, a kada ga ona pita o čemu priča, on joj kaže kako imaju istu majku. Da li će Guja reći Karmi o kome se radi?

Tokom ispitivanja, inspektor pita Anu da li joj je Vanja prijatelj, na šta mu ona kaže da joj ne spominje njegovo ime jer joj je on sve namestio kako bi zaštitio Balšu. Da li će inspektor poverovati u Aninu priču?

Vasja sa Olgom u kolicima prolazi pored Svetozara i Ubavke, i Svetozar načuje njihov razgovor o krvavoj majici i počinje da povezuje da je Vasja Najdanov sin. Da li će Svetozar povezati da Vasja stoji iza Verine otmice?

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

 

Continue Reading
Advertisement