Connect with us

Domaće serije

IGRA SUDBINE donosi NAJVEĆI ŠOK! Opraštamo se od porodice KANAČKI? A evo KO će ih ZAMENITI!

Nastavak donosi VELIKE PROMENE!

Published

on

Igra sudbine

IGRA SUDBINE ne posustaje. Kako je najavljeno, posle aktuelnih 1.000 epizoda, na naše male ekrane stiže još 1.000 nastavaka. I dok se produkcija popularne sapunice sprema da izađe na crtu „Maloj nevesti“, činjenica je da ovako dugovečan staž podrazumeva i značajne promene. Neke od njih već smo videli. Deo serije više nisu mnogi glumci koje smo gledali  od premijerne epizode, a među poslednjima koji su napustili Igru sudbine su Olja Lević i Ammar Mešić.

Međutim, kako najavljuje producent serije Nikola Burovac, to neće biti i najveća promena u odnosu na prethodne nastavke. U nedavnom intervjuu Burovac je otkrio da će se serija emitovati dok postoji interesovanje publike za novim epizodama, i da je sasvim očekivano da se mnoge linije priče menjaju u hodu budući da serija traje gotovo četiri godine.

Ono što se, prema njegovim rečima, neće menjati jeste to da će u centru priče i dalje ostati porodica, te će i novih 1.000 epizoda imati naziv „Povratak porodici“, i baš u tom aspektu Burovac najavljuje i najveću promenu.

Naime, on poručuje da će u centru radnje ostati porodica, ali otvara se pitanje koja će to porodica biti u nastavku Igre sudbine. Prema njegovim rečima, u fokus dolaze novi likovi i nove porodične priče. Da li se time najavljuje skori odlazak porodice Kanački sa TV scene, ili će njihova priča u novim epizodama biti skrajnuta dok će u prvi plan doći porodica Bošnjak?

Odgovor na ovo pitanje potražićemo u novim epizodama serije IGRA SUDBINE!

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo PRVA

Advertisement