Connect with us

Domaće serije

AZBUKA NAŠEG ŽIVOTA 2 konačno stiže na TV PRVA! A evo i KADA!

Pogledajte u kojim terminima će se emitovati nove epizode

Published

on

Azbuka našeg života 2

AZBUKA NAŠEG ŽIVOTA 2 – Na Prvoj televiziji od 20. januara subotom u 20.55 (dve epizode) gledaoci će moći da vide drugu sezonu televizijske serije kreatorke i rediteljke Jelene Bajić Jočić – “Azbuka našeg života”.

Junake serije zatičemo devet meseci kasnije u odnosu na završetak prve sezone. Vesna i Uroš su u toku završne faze razvoda. Pokušavaju da ostanu prijatelji uprkos životnim iskušenjima.

Urošev život se na svim poljima menja iz korena. Ana i Uroš postaju roditelji, što će na izvestan način predstavljati izazov za njih oboje. Uroš koji nije više mlad i Ana koja spoznaje novi oblik sopstvenog života. Uloga majke joj isprva ne prija, upada u postporođajnu krizu iz koje Uroš pokušava da je izvuče. Međutim sudbina Uroša suočava sa ogromnim problemima na poslu koji prete da ugroze čitav njegov opstanak.

Vesna, iako je uspela da sastavi deliće svog okrnjenog života, na momente se oseća usamljeno – Marta i Luka su i dalje u inostranstvu, pa je njihov nekada zajednički stan sada postao preveliki i pust. Vesna se upušta u svet online dejtinga, upoznaje intrigantnog čoveka u kojeg se zaljubljuje. I taman kada je pomislila da ulazi u mirnu luku, život će je demantovati. Počinje bura kakvu nije ni sanjala.

Sunčica i Lidija bore neke svoje bitke, ali su tu za Vesnu, da joj pomognu i podrže kada joj je najpotrebnije. Da li će jedna okrnjena, nesavršena savremena porodica uspeti da odoli svim iskušenjima života i preuzme kormilo u svoje ruke, ostaje nam da saznamo u novim epizodama.

 

Epizode druge sezone donose nam nastavak iskrene životne priče jedne urbane porodice u pokušajima da iznova nađu narušeni mir i spokoj, kao i odgovor na večita pitanja: šta je zapravo potrebno za sreću i koja doza ljubavi je neophodna da bismo se osetili voljenim?

U prvoj sezoni uživali smo u glumačkim bravurama Aleksandre Janković i Jadrana Malkoviča, zatim Nebojše Milovanovića, Isidore Simijonović, Anđelke Prpić. Tu su bili i Radoš Bajić, Anastasia Mandić, Nedeljko Bajić, Miona Marković, Jovana Stipić, Tihomir Stanić, Katarina Gojković, Milena Pavlović, Đorđe Mišina, Iva Štrljić i drugi. U nastavku priče, ovoj sjajnoj glumačkoj ekipi pridružiće se zvučna imena domaće glumačke scene, kao što je popularni glumac Radivoje Raša Bukvić, koji će se pojaviti u glavnoj muškoj ulozi druge sezone. Upečatljive role odigraće i Aleksandar Srećković, Milan Kalinić, Slaviša Čurović, Jelena Mur, Vanja Ejdus, Nebojša Kundačina, Milena Predić, Vladan Dujović, kao i američka glumica srpskog porekla Ana Alexander i drugi.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAMFACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo/Contrast Studios

Izvor filmitv.rs

 

Advertisement