Connect with us

Strane serije

OTKRIVENO! Evo KAKO je Miloš Biković STVARNO dobio ulogu u seriji BELI LOTOS!

Očekuje vas VELIKO IZNENAĐENJE!

Published

on

Miloš Biković Beli Lotos

Miloš Biković BELI LOTOS – Kao bomba odjeknula je vest da je Miloš Biković, uveliko popularan u Rusiji, dobio ulogu u trećoj sezoni svetskog megahita Beli lotos.

Teško da je iko mogao pretpostaviti da će se naš glumac u žestokoj konkurenciji naći u trenutno jednoj od najpopularnijih serija na svetu, čiji se nastavak željno iščekuje.

U ekskluzivnom intervjuu za „Blic“, Miloš Biković otkriva kako je došlo do toga da Srbin koji je do sada bio angažovan uglavnom u Rusiji sebi otvori vrata Holivuda i zaigra u seriji Beli Lotos.

– Bio je kasting, i ona neka standardna procedura koja prati izbor glumačke podele, posebno na ovako velikim projektima. Prošao sam na kastingu i veoma sam ponosan što ću biti deo takve ekipe. Sama procedura izbora glumaca je standardna – i kod nas, i u Rusiji, pa i na Zapadu. Lepota filmske umetnosti jeste činjenica da je ona u osnovi ista i u Beogradu, Moskvi i u Holivudu – otkriva Miloš za Blic, dodajući da je pogledao obe sezone serije. Kada je reč o detaljima trećeg ciklusa Biković poručuje da je potpisao ugovor zbog kog ne može da otkrije previše informacija.

– Potpisao sam veoma „žestok“ ugovor koji me prilično ograničava da govorim o detaljima projekta, pa vas, za sada, molim za razumevanje. Ono što je sigurno je da će snimanje trajati duže nego što je to bio slučaj u prethodnim sezonama, biće dosta temeljnije, pa verujem i da će treća sezona biti baš ono što se očekuje – bolja od prve dve. Što se tiče početka emitovanja, to zaista ne bih mogao da znam u ovom trenutku – zaključio je glumac.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAMFACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo/Marko Miščević

Izvor Blic/24sedam.rs

 

Advertisement